Logotyp och grafisk profil till nystartade småföretag

Reklamporten

Reklamporten – logotyp och grafisk profil till nystartade småföretag

Ibland kan det kännas lite väl avancerat att vända sig till en traditionell reklambyrå när man ska starta eget och har en begränsad budget. Detta har vi ändrat på!

Reklamporten är en tjänst från Xtrovert Media avsett för nystartade småföretag som behöver en ny logotyp samt en enkel men professionell grafisk profil.

Ett s.k. Reklamporten-paket innehåller en egen specialritad logotyp och grafisk manual samt grundläggande mallar för visitkort, brevpapper m.m.

Ni erhåller ett färdigt startpaket till ett fast lågt pris för er visuella kommunikation samtidigt som ni drar nytta av hela reklambyrån Xtrovert Medias kompetens.


Xtrovert Media – Reklamporten

Varför anlita just oss?

Vi har arbetat med design och reklam i olika former sedan 1998 och förstår vikten av ett väl genomfört arbete. Grundlig research är någonting vi värdesätter högt. Att producera unika produkter med hög kvalité är viktigt för oss.

Att kunden blir nöjd står alltid i centrum, därför har du rätten att avsluta samarbetet efter den första inledande fasen om vårt arbete inte motsvarar dina förväntningar. (Vi äger då förstås rätten till de förslag vi producerat.)

Vi tycker det ska synas att du är ett proffs – tycker inte du?

Basen i din marknadsföring

Din logotyps betydelse


Se din logotyp som ditt skyltfönster utåt. Självklart vill du att den ska signalera din verksamhet och din vision på ett rättvist sätt. Din logotyp är ditt företag. Kom ihåg att du ska trivas med den i många år framöver.

Det är viktigt att ha en logotyp som fungerar i olika sammanhang; i både stort och litet format, på webben och i tryck, i färg samt i svartvitt.

Varje gång din logotyp exponeras stärks ditt varumärke, loggan ska därför vara enkel och lätt att komma ihåg. Det är först när folk vet vem du är som du blir deras självklara val.


Arbetsgång, innehåll och pris

Så arbetar vi

• Du kontaktar oss på Xtrovert Media och berättar att du är intresserad av ett Reklamporten-paket.

• Inom några dagar är vi igång. Vi sätter oss noga in i din företagsidé, din målsättning och hur du vill uppfattas av dina kunder. Observera att vi INTE gör någon design efter fasta mallar utan allt är unikt material framtagit just för dig.

• Vi tar fram tre stycken förslag på logotyp varav ni väljer den som passar ert företag bäst. Efter era synpunkter finjusterar vi och skickar den sista versionen för godkännande.

• Den färdiga logotypen levereras som tryckoriginal i färg, svartvitt och inverterat på CDr-skiva. Vidare levereras logotypen i andra lämpliga format för kontorsprint och webb.

• Profileringspaketet inkluderar även en grafisk manual, innehållande bl.a. färgkoder, teckensnittsval, placering av logotypen för olika syften.

• Vidare ingår layoutmallar samt original för visitkort, brevpapper, kuvert m.m.

Pris: 12 000 SEK exkl. moms