Till första sidan - Klicka här!

Gästboken för Gaudis vänner (nya versionen):
Läs eller skriv i den nya Gästboken!

Gästboken för Gaudis vänner (gamla versionen):
Skriv i Gästboken  
Läs i Gästboken

Gaudi & Barcelona Club
Den här siten är en hyllning till mästaren Antoni Gaudí, den fantastiske arkitekten, artisten och designern, född 1852 i Katalonien, Spanien.

Centro de estudios Gaudinistas
Den officiella siten för Centro de estudios Gaudininstas i Barcelona. En ideell organisation som dokumenterar Gaudí och hans verk. Ombesörjd av Luis Gueilburt

Sagrada Familia Official Website
En fantastisk site med Flash effekter. Här kan du få en massa bra information innan du besöker katedralen. Den är på katalanska, men kommer snart finnas tillgänglig på spanska och engelska.

Sagrada Família Official site
En bra site med information om katedralen. Ett samarbete mellan Sagrada Familia organisationen, Kataloniens Universitet för Polyteknik och Deakin University i Australien.

Gaudí 2002
2002 var det officiella Gaudí-året. Denna site uppmärksammar att det då var 150 år sedan Gaudí föddes. Information om Gaudí, Barcelona och modernismen.

Xtrovert Media
Den lilla fullservicebyrån med de stora resurserna. Allt från kreativt idéarbete och grafisk formgivning till färdiga produkter inom marknadsföring, reklam och informationsmaterial.

Reklamporten
Marknadsföringspaket till fasta priser för små och nystartade företag.

Informationsproducent för tryck & webb
Utbildningen är en riksrekryterande påbyggnadsutbildning inom media. Man får lära sig att arbeta från idé till färdigt original. Efter avslutad utbildning skall man kunna producera och hantera text, bild, form och färg, samt på ett professionellt sätt kunna färdigställa en slutprodukt för tryck och webb. Målet är att få kompetens att ta ansvar för hela processen fram till en färdig medieprodukt. Kursen varvar praktiskt arbete med teori. Antagningen baseras på betyg, arbetsprover och intervjuer.

Uti – Utländska tekniker och ingenjörer
Nu finns ett specialprogram i projektform som riktar sig till utländska tekniker och ingenjörer i Göteborg.

Spanien Information
Över 500 Spanien-relaterade länkar: turism, köpa, sälja, hyra. Svensk lagstiftning avseende arv, konkursrätt med mera, översatt till spanska, samt utkast till fullmakter avseende försäljning av egendom i Spanien. Siten är producerad av den f.d. konsuln för Spanien i Göteborg, Toni Schönfelder.

Bollenallergiker
En hyllning till alla de som alltid blev valda sist till skolans fotbollslag...

Om ni har frågor, synpunkter eller är intresserade av bilderna, kontakta:
Bengt Karlsson eller Marith Wallin

Free hosting for this website is provided by www.xtrovertmedia.se

Tillbaka

 

Gratis gästbok

Tillbaka