Vill du bli en i Xtrovert Media-gruppen?

Lediga tjänster, praktik m.m.

Letar du efter en kreativ kontorsplats?

Vi har en till två lediga kontorsplatser på vårt kontor vid Sveaplan (mitt emellan Linnéstan och Vasastan). Lokalen är på cirka 135 m² fördelat på: två arbetsrum, konferensrum för upp till cirka 10 personer samt möjlighet till videokonferens, två mötes-/AW-hörnor med fåtöljer och småbord, pentrykök (barbord + stolar, spis, kylskåp, mikrougn, kaffebryggare, skåp m.m.) samt toalett och ett lager på drygt 30 m². Lugn innergård med stolar och bord om man vill komma ut lite i solen. Vi har 8 kontorsplatser men då vi jobbar i nätverksform brukar vi oftast inte vara mer än max 3–4 personer som arbetar här samtidigt – oftast är vi 2–3 personer.

I kontorsplatsen ingår skrivbord, skrivbordsstol, bredband (150Mbit/s), kostnader för larm, el, värme, försäkring (inbrott/brand) etc. Naturligtvis tillgång till kök och konferensrum etc. Möjligheter att skriva ut och kopiera upp till A3-storlek i färg, scanna, inbindning m.m. Behöver du även utrymme i lagret kan vi diskutera detta.

Vi ser gärna någon som kan komplettera oss i vår verksamhet. Gärna någon strategisk kommunikatör, copywriter/skribent, illustratör, webdesigner/programmerare. Eller kanske är du ekonom, arkitekt, jurist eller driver E-handel? Dock vill vi inte hyra ut till någon som bedriver direkt konkurrerande verksamhet. (Men om det är någon som kan komplettera oss i verksamheten så kommer vi ju förmodligen även att anlita dina/era tjänster.)

Hyra: en kontorsplats 2950 kronor/månad + moms (Om ni är två kan vi diskutera priset.)

Slå en signal eller maila om du är intresserad eller har frågor.

Maila oss!

Är du intresserad av att praktisera hos oss?

(Just nu har vi en praktikant. Nästa lediga praktikperiod är i början av 2020.)

Lämpliga utbildningar är eftergymnasiala utbildningar och YH-utbildningar inom grafisk formgivning, webbproduktion, reklam och marknadsföring, informationsproduktion och prepress. (Vi tar inte emot prao-elever från grundskolenivå.)

Eftersom vi är en relativt liten byrå bör du vara ganska självgående och kunna ta egna initiativ. Möjlighet till projektanställning finns efter praktiken.
LIA-praktikanter från YH-utbildningen Informationsproduktion – Premedia har företräde.

Arbetstid/Varaktighet:

Klockan 9.00–17.30 med en timmes lunch; valfri period under minst 10 veckor.

Kontaktpersoner:

Bengt Karlsson eller Robin Utbult

Ansökan:

Vi vill ha din ansökan via e-post. Skicka personligt brev, CV och portfolio som pdf-filer. (max 5 MB)
jobb {at} xtrovertmedia.se

Ansök praktik