Vill du bli en i Xtrovert Media-gruppen?

Lediga tjänster, praktik m.m.

Ambitiös och konsultativ säljare till Xtrovert Media

Vi söker en relationsskapande B2B-säljare till Xtrovert Media. I rollen som säljare blir din huvuduppgift att hämta, driva och utveckla affärer. Initialt kommer största delen bestå av nyförsäljning och du förväntas själv kunna skapa ingångar till nya spännande kunder och bygga långsiktiga relationer.

Till en början kommer arbetet till stor del bestå av ren mötesbokning av potentiella kunder. Du blir den första kontakten med beslutsfattare inom olika företag, både större och mindre. Du kommer sedan att tillsammans med en av oss lite mer erfarna inom området reklambyråtjänster träffa kunden, antingen hos oss eller på plats hos kunden, för att se vilka behov som finns. Beroende på kundens behov tar vi tillsammans fram erbjudanden som passar på både kort och lång sikt.

Du kommer att ha en stor frihet att utveckla ditt arbetssätt i hur du prospekterar nya marknader och kunder, du får även stor frihet i att komma med egna förslag på hur arbetet kan utvecklas framåt.

När du blivit mer van och kan våra tjänster och produkter bättre är tanken att du ska hålla i kundrelationerna själv och ta en roll som Account Manager. Det är alltså en stor fördel om du har tidigare erfarenhet av projektledning då vi strävar efter att ha långsiktiga relationer med våra kunder. Det innebär att du tar hand om kunderna både under men även efter avslutade projekt. Kundkontakter sker via telefon, e-post samt inbokade kundbesök, eventuellt även via företagsträffar och nätverk.

Att ge god service och skapa nöjda kunder är en självklarhet för dig, du är en positiv, modig och nyfiken person som vågar vara konsultativ samt vågar agera på möjligheten att slutföra en affär. Du har hög social kompetens och förmåga att skapa goda relationer med såväl både kunder och kollegor. Du är en van användare av telefon och dator som dina främsta arbetsverktyg. Din kommunikationsförmåga är mycket god såväl i tal som i skrift, både på svenska och engelska. Du kommer att arbeta i nära samarbete med erfarna personer inom marknadsföring och reklamproduktion. För rätt person erbjuder vi en arbetsplats med högt i tak och arbetsglädje.

Det är en mycket stor fördel om du har tidigare erfarenhet av den grafiska branschen, reklambyråverksamhet, eventbranschen eller liknande.

Lön:

Initialt är lönen provisionsbaserad, men provisionen är hög och utan tak. Du får även en fast ersättning för varje bokat möte oavsett om mötet leder till affär eller ej. Provisionen är i två nivåer beroende på om du efter ditt sälj håller i projektledning eller ej. Provisionen består av vinstdelning på de intäkter kunden genererar de kommande tre månaderna från första fakturan, vid förnyat sälj till kunden i fråga förlängs vinstdelningsperioden. (I förlängningen när vi ser hur stor del av projektledningen du tar med befintliga kunder kan vi diskutera ett annat upplägg med fast lön + provision.)

Arbetstid/Varaktighet:

Dina arbetstider är inte förlagda enligt ett strikt schema, men vi vill att du är på kontoret minst halvtid mellan klockan 8 och 17. Så om du arbetar deltid eller heltid är upp till dig, tjänsten är alltså möjlig att kombinera med t.ex. studier eller annat deltidsjobb.

Kontaktpersoner:

Frågor om tjänsten kan ställas till Bengt Karlsson,
tel: 031-82 51 51, e-post: bengt@xtrovertmedia.se.

Ansökan:

Skicka personligt brev och CV i Word- eller pdf-format till jobb@xtrovertmedia.se.

Ansök tjänst

Letar du efter en kreativ kontorsplats?

Vi har en ledig kontorsplats på vårt kontor vid Sveaplan (mitt emellan Linnéstan och Vasastan). Lokalen är på cirka 135 m² fördelat på: två arbetsrum (det ena större med öppen planlösning), konferensrum för upp till cirka 10 personer samt möjlighet till videokonferens, mötes-/AW-hörna med fåtöljer och småbord, pentrykök (barbord + stolar, spis, kyl & frys, mikrougn, kaffebryggare, skåp m.m.) samt toalett och ett lager på drygt 30 m². Lugn innergård med stolar och bord om man vill komma ut lite i solen. Vi har för närvarande 6 kontorsplatser men då vi jobbar i nätverksform brukar vi oftast inte vara mer än max 4–5 personer som arbetar här samtidigt.

I kontorsplatsen ingår skrivbord, skrivbordsstol, bredband (150Mbit/s), kostnader för larm, el, värme, försäkring (inbrott/brand) etc. Naturligtvis tillgång till kök och konferensrum etc. Möjligheter att skriva ut och kopiera upp till A3-storlek i färg, scanna, inbindning m.m.

Vi ser gärna någon som kan komplettera oss i vår verksamhet. Gärna någon strategisk kommunikatör, copywriter/skribent, illustratör, webdesigner/programmerare. Eller kanske är du ekonom, arkitekt, jurist eller driver E-handel? Dock vill vi inte hyra ut till någon som bedriver direkt konkurrerande verksamhet. (Men om det är någon som kan komplettera oss i verksamheten så kommer vi ju förmodligen även att anlita dina tjänster.)

Hyra: 2900 kronor/månad + moms

Slå en signal eller maila om du är intresserad eller har frågor.

Maila oss!

Är du intresserad av att praktisera hos oss?

(Just nu har vi en praktikant. Nästa lediga praktikperiod är i november 2020.)

Lämpliga utbildningar är eftergymnasiala utbildningar och YH-utbildningar inom grafisk formgivning, webbproduktion, reklam och marknadsföring, informationsproduktion och prepress. (Vi tar inte emot prao-elever från grundskolenivå.)

Eftersom vi är en relativt liten byrå bör du vara ganska självgående och kunna ta egna initiativ. Möjlighet till projektanställning finns efter praktiken.
LIA-praktikanter från YH-utbildningen Informationsproduktion – Premedia har företräde.

Arbetstid/Varaktighet:

Klockan 9.00–17.30 med en timmes lunch; valfri period under minst 10 veckor.

Kontaktperson:

Bengt Karlsson

Ansökan:

Vi vill ha din ansökan via e-post. Skicka personligt brev, CV och portfolio som pdf-filer. (max 5 MB)
jobb {at} xtrovertmedia.se

Ansök praktik