Vill du bli en i Xtrovert Media-gruppen?

Lediga tjänster, praktik m.m.

Säljare till mindre reklambyrå sökes.

Vi söker en ambitiös B2B-säljare!

Är du en positiv, modig och nyfiken person som vågar vara konsultativ och agera på möjligheten att slutföra en affär? Är din superkraft att sälja? Vi på Xtrovert Media söker dig som vill arbeta som B2B-säljare på en mindre reklambyrå, med ett nätverk bestående av kompetenta kreatörer och marknadsförare.

I rollen som säljare blir din främsta uppgift att hämta, driva och utveckla affärer. Den största delen av ditt arbete kommer att bestå av nyförsäljning och du förväntas själv kunna skapa ingångar till nya spännande kunder och bygga långsiktiga relationer. Dina arbetsverktyg är främst telefon och dator och du bör ha en god kommunikationsförmåga såväl i tal som i skrift, både på svenska och engelska. Du kommer att arbeta i nära samarbete med erfarna personer inom marknadsföring och reklamproduktion och det är därför en stor fördel om du har tidigare erfarenhet av den grafiska branschen, reklambyråverksamhet, eventbranschen eller liknande.

Som säljare på Xtrovert Media har du den första kontakten med beslutsfattare inom olika företag, både större och mindre. Till en början kommer en stor del av ditt arbete bestå av ren mötesbokning med potentiella kunder. Med tiden kommer du tillsammans med oss få chansen att träffa kunder och utforska vilka behov som vi kan hjälpa till med. Beroende på kundens behov tar vi tillsammans fram erbjudanden som passar på både kort och lång sikt. När du blivit mer van och kan våra tjänster och produkter bättre är tanken att du ska hålla i kundrelationerna själv och ta en roll som Account Manager.

För dig som har superkraften att sälja erbjuder vi en arbetsplats med högt i tak och arbetsglädje! På vårt kontor i Linnéstaden kommer du ha en stor frihet att utveckla ditt arbetssätt i hur du prospekterar nya marknader och kunder genom att komma med egna förslag på hur arbetet kan utvecklas framåt.

Är du vår nya säljare? Då vill vi mer än gärna höra mer om både dig och dina kompetenser!

Lön:

Initialt är lönen provisionsbaserad, men provisionen är hög och utan tak. Du får även en fast ersättning för varje bokat möte oavsett om mötet leder till affär eller ej. Provisionen är i två nivåer beroende på om du efter ditt sälj håller i projektledning eller ej. Provisionen består av vinstdelning på de intäkter kunden genererar de kommande tre månaderna från första fakturan, vid förnyat sälj till kunden i fråga förlängs vinstdelningsperioden. (I förlängningen när vi ser hur stor del av projektledningen du tar med befintliga kunder kan vi diskutera ett annat upplägg med fast lön + provision.)

Arbetstid/Varaktighet:

Dina arbetstider är inte förlagda enligt ett strikt schema, men vi vill att du är på kontoret minst halvtid mellan klockan 8 och 17. Om du arbetar deltid eller heltid är upp till dig, tjänsten är alltså möjlig att kombinera med studier eller annat deltidsjobb.

Kontaktpersoner:

Frågor om tjänsten kan ställas till Bengt Karlsson,
tel: 031-82 51 51, e-post: bengt@xtrovertmedia.se.

Ansökan:

Skicka personligt brev och CV i Word- eller pdf-format till jobb@xtrovertmedia.se.

Vi vill ha din ansökan senast den 30 december 2021.

Ansök tjänst

Är du intresserad av att praktisera hos oss?

(Just nu har vi en praktikant. Nästa lediga praktikperiod är i januari 2022.)

Lämpliga utbildningar är eftergymnasiala utbildningar och YH-utbildningar inom grafisk formgivning, webbproduktion, reklam och marknadsföring, informationsproduktion och prepress. (Vi tar inte emot prao-elever från grundskolenivå.)

Eftersom vi är en relativt liten byrå bör du vara ganska självgående och kunna ta egna initiativ. LIA-praktikanter från YH-utbildningar med inriktning grafisk produktion har företräde. Det kan finnas möjligheter för visstidsanställning efter praktikens slut.

Arbetstid/Varaktighet:

Klockan 9.00–17.30 med en timmes lunch; valfri period under minst 10 veckor.

Kontaktperson:

Bengt Karlsson

Ansökan:

Vi vill ha din ansökan via e-post. Skicka personligt brev, CV och portfolio som pdf-filer. (max 5 MB)
jobb {at} xtrovertmedia.se

Ansök praktik

Letar du efter en kreativ kontorsplats?

Vi har en ledig kontorsplats på vårt kontor vid Sveaplan (mitt emellan Linnéstan och Vasastan). Lokalen är på cirka 135 m² fördelat på: två arbetsrum (det ena större med öppen planlösning), konferensrum för upp till cirka 10 personer samt möjlighet till videokonferens, mötes-/AW-hörna med fåtöljer och småbord, pentrykök (barbord + stolar, spis, kyl & frys, mikrougn, kaffebryggare, skåp m.m.) samt toalett och ett lager på drygt 30 m². Lugn innergård med stolar och bord om man vill komma ut lite i solen. Vi har för närvarande 5 kontorsplatser men då vi jobbar i nätverksform brukar vi oftast inte vara mer än max 3–4 personer som arbetar här samtidigt.

I kontorsplatsen ingår skrivbord, skrivbordsstol, bredband (150Mbit/s), kostnader för larm, el, värme, försäkring (inbrott/brand) etc. Naturligtvis tillgång till kök och konferensrum etc. Möjligheter att skriva ut och kopiera upp till A3-storlek i färg, scanna, inbindning m.m.

Vi ser gärna någon som kan komplettera oss i vår verksamhet. Gärna någon strategisk kommunikatör, copywriter/skribent, illustratör, webdesigner/programmerare. Eller kanske är du ekonom, arkitekt, jurist eller driver E-handel? Dock vill vi inte hyra ut till någon som bedriver direkt konkurrerande verksamhet. (Men om det är någon som kan komplettera oss i verksamheten så kommer vi ju förmodligen även att anlita dina tjänster.)

Hyra: 2500 kronor/månad + moms

Slå en signal eller maila om du är intresserad eller har frågor.

Maila oss!