Bli sedd, bli upptäckt, bli igenkänd!

Grafisk design & profil


Det centrala i ett företags marknadsföring är den visuella kommunikationen. Vi hjälper er att ta fram eller vidareutveckla en tydlig grafisk profil som marknadsför ert företag eller varumärke.

Det talade ordet är ett starkt språk, men den visuella kommunikationen är minst lika stark. Färg och form finns överallt och ger oss tydliga signaler.

Xtrovert Media arbetar mycket med att ta fram grafiska profiler som ska fungera i olika sammanhang. Vare sig det är på en mässa, en annons i en dagstidning eller en banner på en webbsida, så ska mottagaren lätt kunna identifiera avsändaren genom valen av färger, bilder, typografi och layout. Det är viktigt att inte ge ett splittrat intryck, utan i stället framstå som en entydig och identifierbar avsändare i alla de media man syns i.

En tydlig grafisk profil marknadsför företaget och gör att mottagaren vet var informationen kommer ifrån.

Har ni ännu ingen grafisk profil utarbetad, hjälper vi er att ta fram en. Har ni redan en grafisk manual är vi måna om att följa den noggrant i allt som vi producerar.

Reklamporten – logotyp och grafisk profil till nystartade småföretag

Logotyp och grafisk profil till nystartade småföretag

Reklamporten

Ibland kan det kännas lite väl avancerat att vända sig till en traditionell reklambyrå när man ska starta eget och har en begränsad budget. Detta har vi ändrat på!

Reklamporten är en tjänst från Xtrovert Media avsett för nystartade småföretag som behöver en ny logotyp samt en enkel men professionell grafisk profil. Ett s.k. Reklamporten-paket innehåller en egen specialritad logotyp och grafisk manual samt grundläggande mallar för visitkort, brevpapper m.m. Ni erhåller ett färdigt startpaket till ett fast lågt pris för er visuella kommunikation samtidigt som ni drar nytta av hela reklambyrån Xtrovert Medias kompetens.

Läs mer om Reklamporten