Logotyp, grafisk profil och marknadsföring till nystartade och mindre företag

Reklamporten

Ibland kan det kännas avancerat att vända sig till en traditionell reklambyrå när man ska starta eget eller har en begränsad budget. Detta har vi ändrat på!

Reklamporten är tjänster och produkter från reklambyrån Xtrovert Media avsedda för nystartade eller mindre företag som behöver en ny logotyp med en professionell grafisk profil samt grundläggande marknadsföringsmaterial som t.ex. broschyrer, foldrar, visitkort, en webbsida etc. 

Grunden till allt är att först ha en professionellt framtagen logotyp samt en grafisk profil. Ett s.k. Reklamporten-paket innehåller en egen specialritad logotyp och en grafisk manual samt grundläggande designmallar för visitkort, brevpapper m.m. Sedan bygger vi vidare på den efter dina behov. Vi erbjuder tjänster och produkter speciellt anpassade för mindre och nystartade företag som vill signalera sin verksamhet och vision på ett professionellt sätt.

Basen i din marknadsföring

Din logotyps betydelse

Se din logotyp som ditt skyltfönster utåt. Självklart vill du att den ska signalera din verksamhet och din vision på ett rättvist sätt. Din logotyp är ditt företag. Kom ihåg att du ska trivas med den i många år framöver.

Det är viktigt att ha en logotyp som fungerar i olika sammanhang; i både stort och litet format, på webben och i tryck, i färg samt i svartvitt.

Varje gång din logotyp exponeras stärks ditt varumärke, loggan ska därför vara enkel och lätt att komma ihåg. Det är först när folk vet vem du är som du blir deras självklara val.

Xtrovert Media – Reklamporten

Varför anlita just oss?

Vi har arbetat med design och reklam i olika former sedan 1998 och förstår vikten av ett väl genomfört arbete. Grundlig research är någonting vi värdesätter högt. Att producera unika produkter med hög kvalité är viktigt för oss. Ni erhåller ett färdigt startpaket till ett fast lågt pris för er kommunikation samtidigt som ni drar nytta av hela reklambyrån Xtrovert Medias kompetens.

Vi tycker det ska synas att du är ett proffs – tycker inte du?

Arbetsgång

Så arbetar vi

• Du kontaktar oss på Xtrovert Media och berättar att du är intresserad av ett Reklamporten-paket. Du kan ringa, maila eller använda formuläret nedan.

• Förutom en logotyp och en grafisk profil samt manual kanske du även behöver en företagspresentation, en webbsida, visitkort etc. Berätta vad du är intresserad av så får du ett fast pris på hela produktionen. Vid en större beställning finns det även möjlighet att dela upp betalningen utan extra kostnad.

• Inom några dagar är vi igång. Vi sätter oss noga in i din företagsidé, din målsättning och hur du vill uppfattas av dina kunder. Observera att vi INTE gör någon design efter fasta mallar utan allt är unikt material framtagit just för dig.

• Som standard tar vi tar fram tre stycken förslag på logotyp varav ni väljer den som passar ert företag bäst. Efter era synpunkter finjusterar vi och skickar den sista versionen för godkännande. Har du redan en idé hur din logotyp ska se ut så kan vi även färdigställa den.

• Den färdiga logotypen levereras i lämpliga originalformat för tryck, print och webb. Vi levererar även varianter på logotypen för olika syften (svartvitt, inverterat etc.)

• Standardpaketet inkluderar även en grafisk manual, innehållande bl.a. färgkoder, teckensnittsval, placering av logotypen för olika syften. Hur avancerad den grafiska manualen ska vara bestämmer vi tillsammans beroende på vad du behöver.

Vikten av att ha en grafisk profil – läs mer!
Hur kan en grafisk manual hjälpa dig? Läs mer!
VAD KOSTAR DET?
Vad behöver du till ditt företag? Svara på frågorna nedan så skickar vi dig en offert inom tre arbetsdagar. Eventuellt kan vi behöva ställa dig några kompletterande frågor via e-post eller telefon för att kunna ge dig ett så bra pris som möjligt.
Är du intresserad av något av ovanstående kontaktar vi dig för lite frågor så att vi kan ta fram ett så bra paketpris som möjligt. Vid en större beställning finns det även möjlighet att dela upp betalningen utan extra kostnad.
Vi kontaktar dig för lite kompletterande frågor innan vi skickar offert.
Postnummer + postort
Logotyp och grafisk profil (Reklamporten) från Xtrovert Media Reklambyrå.