Att synas på nätet

Webbproduktion & digital marknadsföring

Xtrovert Media har god erfarenhet av grafiskt tilltalande webbproduktion. Att producera bra webbsidor ställer stora krav på innehåll och layout samtidigt som navigeringen måste vara enkel. Kvalitet på webben handlar dock inte bara om snygg webbdesign och avancerade tekniska lösningar – minst lika viktigt är kvalitet genom bra innehåll.

Det finns flera fördelar med att anlita oss för er webbproduktion. Eftersom vi är en fullservicebyrå kan vi erbjuda er en helhetslösning. Vi har kompetensen att producera och anpassa information till alla de media som används idag för publicering, allt från konventionella trycksaker till publicering på Internet. Ert material får därför ett enhetligt utseende samtidigt som utfört arbete med layout, bilder etc. kan återanvändas, vilket gör att vi sparar både tid och pengar åt er.

Xtrovert Media är även återförsäljare för Beebyte. Förutom att producera er webbsida kan vi även hjälpa er med att skaffa webbhotellutrymme och domänadress. Dessutom kan vi hjälpa er med att administrera ert webbkonto och E-postkonton, samt sköta fortsatta uppdateringar av webbsidan.

Webbproduktion

Webbsida eller E-handel

Vare sig ni behöver en enkel presentation av företaget på Internet eller en avancerad E-handel så löser vi det. Vi kan göra en traditionellt kodad webbsida eller använda oss av WordPress eller något annat CMS-system så att ni sedan enkelt kan uppdatera webbsidan själv.

Naturligtvis är webbsidorna responsiva så att de även är funktionella på en surfplatta eller i en mobil.

Behöver ni en E-handel så arbetar vi i WooCommerce som är en av världens populäraste e-handelsplattformar.

Webbproduktion, webbutik från Xtrovert Media, Reklambyrå i Göteborg

Att synas...

Marknadsföring på Internet

Det finns många olika sätt att marknadsföra sig på nätet, det första man ska tänka på är att webbsidan ska vara sökmotoroptimerad från början. Det är betydligt enklare och effektivare att göra sökmotoroptimeringen redan när sidan byggs än att göra den i efterhand på en befintlig webbsida. När vi bygger en webbsida åt er implementerar vi sökmotoroptimeringen från början.

Sponsrade länkar kan också vara lämpligt att använda i vissa fall. Vi är en ”Google Partner” och kan hjälpa er med AdWords-kampanjer. Vi kan även hjälpa er med er annonsering i sociala media som t.ex. Facebook.

Behöver ni en annonsbanner så kan vi hjälpa er med det också.

Webbproduktion, webbsida från Xtrovert Media, Reklambyrå i Göteborg

Kommunicera

Sociala media

För de flesta företag, föreningar och organisationer är det viktigt att synas och vara aktiv i sociala media. Vi har koll på de flesta plattformarna och kan skapa er en plats i de för er lämpligaste sidorna. Det kan vara t.ex. Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn eller någon annan plattform som passar just er. Vi kan även underhålla och moderera ert flöde i sociala media.

Marknadsföring i sociala media, av Xtrovert Media, Reklambyrå i Göteborg

Reklambyrå/webbyrå

VARFÖR SKA EN REKLAMBYRÅ GÖRA DIN WEBBSIDA?

Du kanske undrar varför du ska vända dig till en reklambyrå och inte till en renodlad webbyrå? Som fullservicebyrå har vi stora kunskaper i helheten av hur du ska marknadsföra dig och kan ge dig mer än tekniska lösningar. Vi arbetar med att skapa ett säljande innehåll, Content Marketing (innehållsmarknadsföring), texter/copywriting, bilder/illustrationer av hög kvalitet samt en tilltalande layout som följer din grafiska profil.

FASTA PRISER PÅ WEBBSIDA, E-HANDEL OCH SIDOR PÅ SOCIALA MEDIA

Gör det lätt för både gamla och nya kunder att nå din verksamhet när de inte har möjlighet att ta sig till ditt företag eller din butik. Xtrovert Media är beredda på att hjälpa dig bygga upp din webbsida, onlinebutik och även sidor i sociala medier för ett fast bra pris.

FASTA PRISER PÅ WEBBSIDA, E-HANDEL OCH SIDOR PÅ SOCIALA MEDIA