02 jul

Sommarerbjudande – 20 procent rabatt!

Erbjudande

20 procent rabatt på jobb i sommar.
Du badar – vi jobbar!

Eftersom vi har redan haft våra semestrar runt om i världen kommer vi därför inte ha semesterstängt i sommar. Sommaren är lågsäsong i vår bransch och därför erbjuder vi nu ett begränsat antal jobb med 20 % rabatt. Behöver du kanske nya fräscha trycksaker till hösten, planera en mässa eller bygga en webbsida? Vi jobbar – du badar och sparar pengar genom att tidigarelägga dina uppdrag. Först till kvarn gäller!

* Erbjudandet gäller nya uppdrag som utförs mellan 1 juli och 30 augusti. Rabatten avser jobb med timdebitering och är begränsat beroende på hur beläggningen är på reklambyrån – så boka i tid!

Kontakta oss!

24 jun

Logotyp till MediLight Clinic Sweden AB

Grafisk formgivning, Logotyp

Nyligen fick vi uppdraget att göra en logotyp och tillhörande grafisk profil åt företaget MediLight Clinic Sweden AB.

Logotyp och grafisk profil

Vi på Xtrovert Media pratar ofta om vikten av att ha en grafisk profil för företaget/organisationen. Om du vill läsa mer om grafiska profiler och hur vi arbetar med dessa så gör du det här.

I detta uppdrag hade MediLight en uppfattning om ungefär hur de ville att logotypen skulle se ut. Vi tog därför i nära samarbete genom designprocessen fram som logo-symbol en stiliserad hjärna uppbyggd av två speglade lober med individuella mjuka former. I denna logotyp var det viktigt att symboliken skulle vara tydlig och representera teknik, medicin och professionalism. Den blå färgkulören (“navy peony”) ska symbolisera trovärdighet och samtidigt ge ett lugnande intryck. Till texten användes en sansserif som med sina lätta former andas precision och harmoni.

Vi kommer framöver även fortsätta med att vidareutveckla den grafiska profilen och ta fram en grafisk manual. För oss på Xtrovert Media är uppdraget ett bra kvitto på vår ställning som en av de ledande byråerna inom medicinteknisk bransch och vi hälsar MediLight Clinic varmt välkommen till “Xtrovert-familjen”!

MediLight Clinic

MediLight Clinic arbetar med en övergripande vetenskaplig metod som fokuserar på att förändra och förbättra prestationen genom att höja kvaliteten på informationen till hjärnan. Det är en metodik baserat på olika vetenskapligt grundade metoder som var och en vilar på sin egen validerade grund med dokumenterade terapeutiska effekter.

Metoden är en kombination av:
• Applicerad neurologi som syftar till att öka kvaliteten på informationen till hjärnan (genom träning av t.ex. ögon, balanssystem och det sensoriska systemet).
• Cellulär aktivering genom användning av lågenergilaser. Genom att öka aktiveringen i cellens mitokondrie (kraftstationen) ökar också kroppens egen läkningsprocess. Denna process är uppbackad av flertalet dubbelblinda kliniska studier och FDA-godkännanden.


13 jun

Barnplantabladet – tidningsproduktion för Barnplantorna

Grafisk formgivning, Informationsproduktion, Tidningsproduktion, Trycksaker

Barnplantorna

Xtrovert Media har samarbetat med Barnplantorna sedan 2005, och vi gör allt informationsmaterial och all marknadsföring åt dem. Barnplantorna är en organisation för föräldrar till barn med hörselnedsättning oberoende av typ av hörselnedsättning eller typ av hörapparat.

Tidningen Barnplantabladet

Den senaste numret av tidningen Barnplantabladet levererades till Barnplantorna i maj 2019.  Tidningen är ett respekterat forum och kunskapsbank inte bara för föräldrar utan för alla berörda inom området hörselnedsättning/dövhet, som professionella inom döv- och hörselområdet samt för personal i förskola, skola och familjeinterventionsverksamhet (hörselhabilitering).

Tidningen bjuder läsarna på mångfacetterade artiklar allt ifrån familjeberättelser, reportage från förskola/skola, reportage från konferenser samt intressanta forskningsrön.

Xtrovert Media håller i hela produktionen – från korrekturläsning, sättning och layout till prepress och tryck.

Barnplantornas webbsida har vi också gjort och uppdaterar regelbundet, besök den här: www.barnplantorna.se

Tidningsproduktion av Xtrovert Media

Att använda tidningar inom sin marknadsföring och kundvård är en smart och effektivt metod att nå ut med sitt budskap. Det kan vara allt från enstaka kundtidningar till periodiska publikationer.

Läs mer här om vår tidningsproduktion

Smartzine – tidningsproduktion till fast och bra pris

Smartzine är ett tidningskoncept från reklambyrån Xtrovert Media som innebär layout, sättning, original samt tryck till fast och bra pris.

Att använda tidningar inom sin marknadsföring och kundvård är en smart och effektivt metod att nå ut med sitt budskap. Med Smartzine-konceptet kan du göra detta på ett kostnadseffektivt sätt då du har ett fast pris för tidningsproduktionen, vare sig det rör sig om enstaka tidningar eller periodiska publikationer.

Det kan vara tidningar som:
• kundtidningar,
• personaltidningar,
• medlemstidningar samt
• föreningstidningar.

Läs mer här om Smartzine!


04 jun

Rollup till Ability Asset Management

Butiksmaterial, Fotografering, Grafisk formgivning, Mässmaterial

Mässmaterial som rolluper, mässdiskar och vepor gör vi mycket av. Ibland är det bråttom och denna rollup löste vi med hjälp av vår lokala partner här i Göteborg – leveranstid endast en dag! Och detta till nästan samma låga pris som när vi trycker utomlands med leveranstid på 7–10 dagar.

Vad det gäller kvalitet på kassetterna så säljer vi allt från enklare bra modeller till premiummodeller. Kvaliteten på duken och trycket är dock alltid av premiumkvalitet!

Naturligtvis har vi även gjort layout och original till rollupen. Fotot som används på rollupen har tagits av vår duktiga medarbetare i Xtrovert Media-nätverket, Rizwan Wikholm.

Ability Asset Management AB

Denna rollup gjorde vi till Ability Asset Management AB (AAM) som skulle ha en minikonferens på sitt kontor i centrala Göteborg. AAM:s område är kapitalförvaltning i Västsverige – personligt och passionerat.

Logotyp AAM

AAM är en kund vi samarbetat med i många år. Vi har nyligen också uppdaterat AAM:s grafiska profil något, ett exempel på detta syns i den uppdaterade klassiska ”AAM-vågen” i den nedre delen av rollupen. Just nu håller vi även på och bygger om deras webbsida. Mer om denna inom kort…

Läs mer om vad vi kan hjälpa dig med inför din nästa mässa eller ditt nästa event här!


09 maj

Accidensmaterial till Endera Networks

Grafisk formgivning, Logotyp, Trycksaker

Endera Networks hade en logotyp och en påbörjad grafisk profil och kom till oss och ville ta fram accidensmaterial, alltså trycksaker som visitkort, kuvert, brevpapper, offertmapp etc., med en enhetlig och tilltalande grafisk profil. Vi tog då fram förslag på hur den grafiska profilen kunde tillämpas och förädlas och har nu även levererat färdiga trycksaker.

Grafisk profil

Vi på Xtrovert Media pratar ofta om vikten av att ha en grafisk profil för företaget/organisationen. Om du vill läsa mer om grafiska profiler och hur vi arbetar med dessa så gör du det här.

 

 


22 mar

Medicinteknisk broschyr till Arch of Scandinavia

Copywriting, Grafisk formgivning, Trycksaker

Den senaste tiden har vi lagt upp en del webbsidor här i bloggen, men tryckt material är fortfarande kanske den största delen av vår verksamhet. Det centrala i vår verksamhet är grafisk formgivning och innehåll, oavsett om det gäller en webbsida, trycksaker eller t.ex. en mässmonter.

Arch of Scandinavia

För Arch of Scandinavia med dotterbolag gör vi en mängd olika saker, ofta medicintekniskt marknadsförings- och informationsmaterial. Det kan vara t.ex. broschyrer, foldrar och produktblad till kliniker och återförsäljare , men även mäss- och montermaterial.

Broschyr för Zerona Z6

Här är ett exempel, en 8-sidig informations-/marknadsföringsbroschyr för en medicinsk laser. Zerona Z6 är en FDA-godkänd icke-invasiv laser för smärtfri fettreducering och kroppskonturering.

Behöver du ta fram tryckt marknadsföringsmaterial?

Hör av dig – vi ger dig gärna goda råd och tips

EN TIMMES FRI KONSULTATION
Vi erbjuder nya kunder en timmes fri konsultation där du får möjlighet att kunna ställa dina frågor samt få tips och råd. Det kan gälla t.ex. utformning och innehåll i dina trycksaker, vilken upplaga är optimal och kostnadseffektiv att trycka? Vi ger dig goda råd om en optimal och kostnadseffektiv upplaga, ska man välja digitalprint eller offsettryck etc.

 

Inget köptvång föreligger men naturligtvis lämnar vi gärna ett förslag samt en offert. (För våra gamla kunder gäller naturligtvis som vanligt att initialmöten för nya projekt är utan kostnad.) Mötet sker hos oss men vi kan även komma till er om ni befinner er i Göteborgstrakten. Kontakta oss via E-post eller telefon 031-82 51 51 så bestämmer vi en tid för ett möte! Välkommen!
8-sidig broschyr framtagen av Xtrovert Media Reklambyrå för marknadsföring av medicintekniska lasrar.

21 mar

Webbsida och grafisk profil för Modern Retorik gjord av Xtrovert Media

Grafisk formgivning, Logotyp, Webbproduktion

Webbsidor och e-handelsbutiker är något vi ofta får frågan om. Oftast bygger vi dem i WordPress då detta är ett flexibelt och för kunden lätt utbyggbart system. I butikerna har vi använt det populära och kompetenta e-handelspluginet WooCommerce. Kunden kan sedan välja om den vill sköta underhåll och uppdateringar själv eller låta oss ta hand om detta i framtiden (något vi naturligtvis rekommenderar). Ofta är en bra kombination att kunden själv sköter enklare uppdateringar som blogginlägg och kalenderuppdateringar samt lägger upp produkter i e-handeln, medan vi sköter om uppdateringar av layout, bilder och text på själva webbsidan, uppdateringar av plugins, gör backuper etc.

Modern Retorik

En av de senaste webbsidorna vi gjort är denna till Modern Retorik som är ett koncept under Kronkvist Kommunikation AB. Det som erbjuds är “skräddarsydda” kurser, föreläsningar och coaching inom ledarskap, presentationsteknik, retorik och kommunikation. Kurserna är riktade mot olika målgrupper som t.ex. chefer och säljare. Som VD:n Jan Kronkvist själv uttrycker det: “Vi brinner för att stärka chefer, ledare och medarbetare i yrkeslivet genom att lära dem kommunicera bättre med hjälp av modern retorik.”

Webbsidan är som sig bör SSL-krypterad. Detta görs inte bara för säkerhetens skull utan även för att detta ger ett bättre SEO-resultat, Google m.fl. sökmotorer prioriterar SSL-krypterade sidor i sitt sökresultat.

Sidan har naturligtvis också en blogg-funktion för enkel publicering av nyheter samt tips och råd inom t.ex. presentationsteknik och retorik.

Besök webbsidan Modern Retorik här: www.modernretorik.se

Se Modern Retoriks webbsida!

Logotyp och grafisk profil

Förutom webbsidan har vi även tagit fram en grafisk profil till Modern Retorik.

En version av logotyperna till Modern Retorik, Kronkvist Kommunikation AB.
Behöver du en ny webbsida och kanske har några frågor om webbproduktion?

Hör av dig – vi ger dig gärna goda råd och tips!

EN TIMMES FRI KONSULTATION
Vi erbjuder nya kunder en timmes fri konsultation där du får möjlighet att kunna ställa dina frågor samt få tips och råd. Inget köptvång föreligger men naturligtvis lämnar vi gärna ett förslag samt en offert. (För våra gamla kunder gäller naturligtvis som vanligt att initialmöten för nya projekt är utan kostnad.) Mötet sker hos oss men vi kan även komma till er om ni befinner er i Göteborgstrakten. Kontakta oss via E-post eller telefon 031-82 51 51 så bestämmer vi en tid för ett möte! Välkommen!

04 mar

Animerad reklamfilm, logotyp och grafisk produktion till Adnavem

Filmproduktion, Grafisk formgivning, Informationsproduktion, Logotyp, Mässmaterial, Trycksaker

Hösten och vintern 2018 var en hektisk period med många uppdrag och även nya kunder, så vi har kommit lite efter med att berätta om vad som händer på Xtrovert Media Reklambyrå här i bloggen. Så nu lägger vi upp lite blandade saker som vi producerat under andra hälften av 2018.

Adnavem AB

Adnavem är ett företag som har utvecklat en unik marknadsplats för företag som har behov av containerfrakter. Köpare och säljare kopplas samman utan onödiga mellanhänder och kunden får sitt gods skeppat från dörr till dörr med full transparens. På Adnavem får transportköparen möjlighet att söka efter bästa pris och själva välja bland de bästa logistikleverantörerna samt får full koll på var godset befinner sig i kedjan.

Logotyp och grafisk profil

Vi inledde vårt arbete med Adnavem i början av 2018 med att ta fram en logotyp samt en grafisk manual som efterhand har fyllts på under året. Förutom logotyp till företaget gjorde vi även en variant till själva portalen, Adnavem Marketplace.

Grafisk produktion och trycksaker

Under året fortsatte vi sedan med att ta fram en hel del olika trycksaker. Allt ifrån visitkort till presentationsmaterial som foldrar, broschyrer, rapporter och även en del mässmaterial som rollups. Till materialet har vi även tagit fram illustrationer och piktogram.

Animerad reklamfilm

Vidare fick vi uppdraget att ta fram en kort engelskspråkig presentationsfilm som förklarar konceptet på ett enkelt sätt med hjälp av animationer/illustrationer samt en brittisktalande speaker.

Animerad reklamfilm till Adnavem.

Se Adnavems webbsida!

Huvudlogotypen

Exempel på några trycksaker, broschyrer och foldrar (framsidor).

En av rolluperna.


19 okt

Webbsida och logotyp för Floreas Bygg & Förvaltning gjord av Xtrovert Media

Grafisk formgivning, Logotyp, Webbproduktion

Webbsidor och e-handelsbutiker är något vi ofta får frågan om. Oftast bygger vi dem i WordPress då detta är ett flexibelt och för kunden lätt utbyggbart system. I butikerna har vi använt det populära och kompetenta e-handelspluginet WooCommerce.

Floreas Bygg & Förvaltning

En av de senaste webbsidorna vi gjort är denna till Floreas Bygg & Förvaltning som drivs av Stellan Werner och är ett företag under Floreas of Sweden AB. Företaget utför allt från projektering, renoveringar, ombyggnationer samt mindre nybyggnationer till förvaltning, fastighetsservice, inre samt yttre skötsel. Webbsidan kommer att byggas på efterhand med bland annat fler referensuppdrag, den innehåller även en bloggfunktion där Floreas kan uppdatera med information om pågående projekt. Senare kommer även en funktion att byggas in för felanmälan vid fastighetsservice.

Besök Floreas webbsida här: www.floreas.se

Logotyp och grafisk profil

Förutom webbsidan har vi även tagit fram en ny logotyp och en enkel grafisk profil till Floreas Bygg & Förvaltning, inspirerad av den gamla logotypen till Floreas of Sweden AB.

Övrigt

I samband med den grafiska profilen har vi även gjort saker som visitkort, brevpapper, skyltar/anslag, tryck till arbetskläder etc.

Behöver du en ny webbsida och kanske har några frågor om webbproduktion?

Hör av dig – vi ger dig gärna goda råd och tips!

EN TIMMES FRI KONSULTATION
Vi erbjuder nya kunder en timmes fri konsultation där du får möjlighet att kunna ställa dina frågor samt få tips och råd. Inget köptvång föreligger men naturligtvis lämnar vi gärna ett förslag samt en offert. (För våra gamla kunder gäller naturligtvis som vanligt att initialmöten för nya projekt är utan kostnad.) Mötet sker hos oss men vi kan även komma till er om ni befinner er i Göteborgstrakten. Kontakta oss via E-post eller telefon 031-82 51 51 så bestämmer vi en tid för ett möte! Välkommen!
Se Floreas webbsida!

Exempel på en av Floreas Bygg & Förvaltnings referenssidor.


10 okt

Grafisk profil och e-handel för Human Recharge

Grafisk formgivning, Logotyp, Webbproduktion

Human Recharge

Under 2018 fick vi förmånen att bygga både den grafiska profilen och en e-handel för det nydanande konceptet Human Recharge. Human Recharge är samlingsplatsen för produkter som får oss som människor att prestera bättre, fungera optimalt och rehabilitera snabbare.

Woocommerce

E-handeln byggdes såklart i WooCommerce där vi har många års erfarenhet. Den smidiga integrationen till WordPress samt att det för kunden sedan är mycket enkelt att fortsätta uppdatera sidan och e-handeln på egen hand gör valet av plattform enkelt. Som betalningstjänst valdes Klarna.

Nyfiken på Human Recharge?

För dig som är nyfiken på Human Recharge så kan vi rekommendera att besöka humanrecharge.com för att läsa mer.