02 sep

Tävling – vinn en logotyp och grafisk profil till ditt företag

Erbjudande, Grafisk formgivning, Logotyp, Tävling

NU KÖR VI IGEN! DU HAR CHANSEN ATT VINNA EN LOGOTYP OCH GRAFISK PROFIL!

Tävla om en unik logotyp och grafisk profil för ditt företag till ett värde av 12 000 kr.

Är ni ett nystartat företag som behöver synas lite extra i mediebruset? Gör vårt quiz och var med i den populära tävling som vi nu kör för tredje gången. De tidigare vinnarna var det medicintekniska företaget Harmony Health och byggfirman Byggster. Arbetet med att utforma logotypen och den grafiska profilen kommer att ledas av vår duktiga grafiska formgivare Susanne Dehmer. Hon har trettio års erfarenhet av, reklam och marknadsföring (t.ex. logotyper och grafiska profiler) och har jobbat både på reklambyråer och med egen verksamhet, men nu är hon här hos oss.

Vad vi erbjuder i vinst är ett så kallat Reklamporten-paket värt 12 000 kronor. Främst riktar sig Reklamporten-konceptet till nystartade eller mindre företag och organisationer, men alla kan använda sig av konceptet oavsett storlek på företaget eller antal verksamma år. Om ni känner att ni behöver en uppfräschning av er grafiska profil så är detta ett gyllene tillfälle! Andrapriset är design och tryck av visitkort med hjälp av vår samarbetspartner Spectra D’Sign Kopiering  till ett värde av 1 500 kronor. Spectra D’Sign sitter i samma lokaler som vi.

Svara på de tio frågorna nedan samt skriv en kort motivering om varför just ditt företag borde vinna tävlingen. Svara senast den 21/9 2020. Vinnarna meddelas kort därefter.

 

Reklamporten – logotyp och grafisk profil till nystartade småföretag

Läs mer om Reklamporten här!

Läs mer här om varför det är så viktigt att ha en logotyp och en utarbetad grafisk profil!

 

Gör så här:

A. Lös quizet nedan (10 frågor om diverse olika ämnen).

B. Berätta lite om ditt företag och motivera varför du vill vinna ett Reklamportenpaket!

C. Gilla eller följ oss i valfritt socialt media: Facebook, Twitter, Instagram eller LinkedIn.

Vem vinner?

Den som har flest antal rätt, följer oss i valfritt socialt media samt skriver en kort motivering som gör att vi tror att uppdraget blir ett roligt och intressant projekt för oss. (Om du inte fick alla rätt kan man svara på quizet flera gånger…)

Vinster:

• Första pris: ett Reklamportenpaket (logotyp och grafisk profil) värt 12 000 kronor exkl. moms. Arbetet utförs under oktober 2020.

• Andra pris: layout, original och tryck av visitkort värt 1 500 kronor exkl. moms. Arbetet utförs under oktober 2020.

• Alla övriga som medverkar i tävlingen får 20 % rabatt på ett Reklamportenpaket och 10 % rabatt på våra övriga tjänster!
(Kan nyttjas fram till den 31 december 2020.)

• Tävlingen avslutas den 21 september och vinnaren utses strax därefter. Tävlingen/erbjudandet gäller endast nya kunder.

Integritet

Dina personuppgifter behandlas konfidentiellt, i enlighet med GDPR, och kommer naturligtvis inte att distribueras vidare till tredje part.
Se vår integritetspolicy här.


10 jul

Öppettider under semestern

Övrigt

Vi är tillgängliga men leveranstiderna blir lite längre

Under veckorna 29–32 når du oss som vanligt via E-post. Dock har vi längre leveranstider! Kontoret är inte bemannat dagligen, utan vi jobbar till stor del från distans även om vi åker in då och då vid behov.

Behöver du nå oss snabbt så fungerar journumret 070-684 95 10 eller Messenger med adressen m.me/XtrovertMedia bäst. Behöver något lämnas eller hämtas på kontoret så finns Spectra D’Sign Kopiering här och kan hjälpa till, men hör av er innan så vi kan komma överens om en tid. Våra övriga kontaktalternativ finns här.

Blåbären har för övrigt Jasmina Karlsson plockat, och mer lär det bli under semestern… 🙂

Ha en trevlig sommar!

 


06 jul

Varför ska en reklambyrå göra din webbsida?

Digital marknadsföring, Webbproduktion

Många fördelar med att låta en reklambyrå göra din webbsida

Du kanske undrar varför du ska vända dig till en reklambyrå och inte till en renodlad webbyrå? Som fullservicebyrå har vi stora kunskaper i helheten av hur du ska marknadsföra dig och kan ge dig mer än tekniska lösningar. Vi arbetar med att skapa ett säljande innehåll, texter/copywriting, bilder/illustrationer och en tilltalande layout som följer din grafiska profil.

Som reklambyrå kan vi erbjuda er en helhetslösning. Vi har kompetensen att producera och anpassa information till alla de kanaler som används för marknadsföring av ditt företag, allt från din digitala marknadsföring till konventionella trycksaker samt för användning på mässor och event. Ert material får därför ett enhetligt utseende samtidigt som utfört arbete med layout, bilder etc. kan återanvändas, vilket gör att vi sparar både tid och pengar åt er.

Nej, det betyder inte att våra tjänster är svindyra. Har du funderingar på hur vi arbetar och vad vi kan erbjuda så hör av dig till oss med frågor via mail, eller varför inte ringa? Vi lämnar alltid upp till en timmes fri konsultation.

ERBJUDANDE:

FASTA PRISER SAMT MÖJLIGHET ATT DELA UPP BETALNINGEN UTAN EXTRA KOSTNAD

Gör det lätt för både gamla och nya kunder att nå din verksamhet när de inte har möjlighet att ta sig till ditt företag eller din butik. Xtrovert Media hjälper dig med din digitala marknadsföring samt bygger upp din webbsida, onlinebutik och även sidor i sociala medier till ett rimligt pris.

LÄS MER HÄR!

EN TIMMES FRI KONSULTATION
Vi erbjuder nya kunder en timmes fri konsultation där du får möjlighet att kunna ställa dina frågor samt få tips och råd. Se din logotyp som ditt skyltfönster utåt. Självklart vill du att den ska signalera din verksamhet och din vision på ett rättvist sätt. Din logotyp är ditt företag. Kom ihåg att du ska trivas med den i många år framöver.

 

Inget köptvång föreligger men naturligtvis lämnar vi gärna ett förslag samt en offert. (För våra gamla kunder gäller naturligtvis som vanligt att initialmöten för nya projekt är utan kostnad.) Mötet sker hos oss men vi kan även komma till er om ni befinner er i Göteborgstrakten. Kontakta oss via E-post eller telefon 031-82 51 51 så bestämmer vi en tid för ett möte! Välkommen!

10 jun

Reklambyrå och digitaltryckeri under samma tak

Digitaltryck, Informationsproduktion, Mässmaterial, Tidningsproduktion, Trycksaker

Från och med i sommar så utökar vi våra tjänster och produkter. Vi kommer även att erbjuda digitaltryck inhouse. En av våra äldsta leverantörer, SPECTRA D’Sign Kopiering AB flyttar in till oss.

Vi har utökat lokalytan och ser stora fördelar med detta arrangemang, både för oss småföretagare under dessa tuffa tider, men även för våra kunder. Vi kommer inte att gå samman som ett företag, utan vi kommer bedriva våra verksamheter parallellt under samma tak. Helt enkelt skapa mervärden för våra kunder. Vi kommer nu på mycket kort tid kunna leverera trycksaker, så kallad print-on-demand. Optimalt för dig som vill trycka mindre serier och har bråttom.

Förutom traditionella trycksaker som visitkort, flygblad, tidningar, broschyrer, utbildningsmaterial, manualer etc. så erbjuder vi tillsammans med digitaltryckeriet Spectra även tryck i storformat som t.ex. rollups, vepor och ritningar. Digitaltryckeriet vänder sig även till privatpersoner som vill trycka t.ex. en fotobok, personlig almanacka eller kanske en studentskylt.

Vi räknar med att denna verksamhet är igång i mitten av juli 2020.

Kontakta oss gärna för mer information eller priser!

 


07 maj

Hur vi jobbar under Coronapandemin

Övrigt

Vi arbetar tryggt men finns ändå tillgängliga för er!

Konferensrummet står visserligen tomt under pandemin men vi på Xtrovert Media har öppet och finns till för er! Men möten tar vi helst som videomöten för allas säkerhet under Corona-epidemin.

I och med att vi till stor del arbetar i nätverksform kan vi jobba tryggt och ändå erbjuda fullservicetjänster inom reklam, marknadsföring och informationsproduktion.

Välkommen att kontakta oss!


06 maj

Nya enhetliga logotyper till Arch-koncernen

Grafisk formgivning, Logotyp

Nya logotyper till Arch of Scandinavia med dotterbolag

Vi har tidigare tagit fram den ursprungliga logotypen till Arch of Scandinavia och ett av dotterbolagen (se här).

Arch of Scandinavia arbetar bland annat med att få in kliniskt validerad teknologi i vården och bedriver distribution och utbildning för det amerikanska forskningsföretaget Erchonia Corp; i Skandinavien för humant bruk, och i Europa för veterinärt bruk. Idag är Erchonia världsledande inom forskning på fotonenergi och FDA-godkända lågenergilasrar och bedriver ett betydande arbete inom forskning och utveckling.

Arch of Scandinavia har växt snabbt med ett flertal dotterbolag och olika koncept och logotyperna som vi tagit fram en och en efterhand har inte riktigt känts samspelta. Därför har vi nu tagit fram nya logotyper med en tydligare och mer enhetlig profil. Logotyper som ska vara enkla att bygga vidare på i takt med att koncernen växer.

Vi är stolta över att arbeta med Arch of Scandinavia som bedriver en mycket spännande och intressant verksamhet inom det medicintekniska området.

Behöver du ta fram en logotyp med tillhörande grafisk profil?

Hör av dig – vi ger dig gärna goda råd och tips!

EN TIMMES FRI KONSULTATION
Vi erbjuder nya kunder en timmes fri konsultation där du får möjlighet att kunna ställa dina frågor samt få tips och råd. Se din logotyp som ditt skyltfönster utåt. Självklart vill du att den ska signalera din verksamhet och din vision på ett rättvist sätt. Din logotyp är ditt företag. Kom ihåg att du ska trivas med den i många år framöver.

 

Inget köptvång föreligger men naturligtvis lämnar vi gärna ett förslag samt en offert. (För våra gamla kunder gäller naturligtvis som vanligt att initialmöten för nya projekt är utan kostnad.) Mötet sker hos oss men vi kan även komma till er om ni befinner er i Göteborgstrakten. Kontakta oss via E-post eller telefon 031-82 51 51 så bestämmer vi en tid för ett möte! Välkommen!

22 apr

Barnplantabladet – april 2020

Grafisk formgivning, Informationsproduktion, Tidningsproduktion, Trycksaker

Barnplantabladet – April 2020

Det första numret av Barnplantabladet för i år är nu på väg att skickas ut och som vanligt är det Xtrovert Media som står för designen av tidningen. Vi har samarbetat med Barnplantorna i 15 år nu och i dagsläget sköter vi produktion av informationsmaterial och marknadsföring för dem.

Barnplantorna är organisationen för dig som själv har eller har unga familjemedlemmar som lever med hörselnedsättning. Tidningen Barnplantabladet har publicerats regelbundet sedan 1995, samma år som organisationen grundades. Publikationen bjuder på ingående reportage av medlemmars berättelser om sina liv samt ett urval artiklar och rapporter om forskning och utveckling inom området.

Är du intresserad av att läsa mer om organisationen så kan du klicka dig in på deras hemsida till höger, som vi också har designat. Vi känner oss självklart väldigt stolta över att vi får arbeta med dem för att sprida kunskap och gemenskap för barn och ungdomar med hörselnedsättning!

Tidningsproduktion av Xtrovert Media

Att använda tidningar inom sin marknadsföring och kundvård är en smart och effektivt metod att nå ut med sitt budskap. Det kan vara allt från enstaka kundtidningar till periodiska publikationer.

Läs mer här om vår tidningsproduktion

Smartzine – tidningsproduktion till fast och bra pris

Smartzine är ett tidningskoncept från reklambyrån Xtrovert Media som innebär layout, sättning, original samt tryck till fast och bra pris.

Att använda tidningar inom sin marknadsföring och kundvård är en smart och effektivt metod att nå ut med sitt budskap. Med Smartzine-konceptet kan du göra detta på ett kostnadseffektivt sätt då du har ett fast pris för tidningsproduktionen, vare sig det rör sig om enstaka tidningar eller periodiska publikationer.

Det kan vara tidningar som:
• kundtidningar,
• personaltidningar,
• medlemstidningar samt
• föreningstidningar.

Läs mer här om Smartzine!


14 apr

Anna Mases – strategisk kommunikatör och konstnär

Grafisk formgivning, Illustrationer & infografik, Övrigt, Strategisk kommunikation

Mångsidig praktikant från Göteborgs Universitet

Xtrovert Media har nu tagit emot en ny praktikant! Vi välkomnar Anna Mases som för tillfället läser sista året av sin kandidat i medie- och kommunikationsvetenskap vid Göteborgs Universitet.

Anna kommer att arbeta med strategisk kommunikation och grafisk formgivning hos oss under våren fram till sommaren. Hon härstammar från landsbygden i Dalarna men har tagit sig söderut för att studera. Utöver sin teoretiska utbildning inom kommunikation och medievetenskap har hon även läst kurser i film och ljudteknik, webbdesign och marknadsföring.

Utöver utbildning har Anna även ett stort intresse i konst och design och håller på en del med akrylmålning och enkla linjeskisser på sin fritid.

Vi på Xtrovert Media är väldigt glada att få ta emot Anna och ser fram emot att få handleda henne under de kommande veckorna! Och vi hoppas att hon även stannar kvar som en del i nätverket i framtiden.


18 feb

Konceptet Reklamporten vidareutvecklat

Grafisk formgivning, Logotyp, Reklamporten, Trycksaker, Webbproduktion

Tjänster och produkter anpassade för nystartade och mindre företag

Ibland kan det kännas avancerat att vända sig till en traditionell reklambyrå när man ska starta eget eller har en begränsad budget. Detta har vi ändrat på!

Reklamporten är tjänster och produkter från reklambyrån Xtrovert Media avsedda för nystartade eller mindre företag som behöver en ny logotyp med en professionell grafisk profil samt grundläggande marknadsföringsmaterial som t.ex. broschyrer, foldrar, visitkort, en webbsida etc. Vi erbjuder tjänster och produkter speciellt anpassade för mindre och nystartade företag som vill signalera sin verksamhet och vision på ett professionellt sätt.

Grunden till allt är att först ha en professionellt framtagen logotyp samt en grafisk profil. Sedan är det lätt att ta fram marknadsföringsmaterial som trycksaker, visitkort, webbsida etc. med ett enhetligt och professionellt utseende.

Berätta vad du är intresserad av så får du ett fast pris på hela produktionen.

Läs mer här:
www.reklamporten.se

Har du nyligen startat eget?

Hör av dig – vi ger dig gärna goda råd och tips!

EN TIMMES FRI KONSULTATION
Vi erbjuder nya kunder en timmes fri konsultation där du får möjlighet att kunna ställa dina frågor samt få tips och råd. Vad det gäller till exempel din logotyp, se den som ditt skyltfönster utåt. Självklart vill du att den ska signalera din verksamhet och din vision på ett rättvist sätt. Din logotyp är ditt företag. Kom ihåg att du ska trivas med den i många år framöver.

 

Inget köptvång föreligger men naturligtvis lämnar vi gärna ett förslag samt en offert. (För våra gamla kunder gäller naturligtvis som vanligt att initialmöten för nya projekt är utan kostnad.) Mötet sker hos oss men vi kan även komma till er om ni befinner er i Göteborgstrakten. Kontakta oss via E-post eller telefon 031-82 51 51 så bestämmer vi en tid för ett möte! Välkommen!

 


05 feb

Vår duktiga illustratör Tamara Kryvolap

Grafisk formgivning, Illustrationer & infografik

Unika illustrationer

Ofta kan man i sitt marknadsföringsmaterial använda royaltyfria illustrationer men det är naturligtvis mycket trevligare med unika illustrationer gjorda av en duktig illustratör speciellt framtagna för t.ex. din trycksak eller webbsida. Då vet du med dig också att illustrationen du använder inte dyker upp hos ett annat företag eller i ett annat sammanhang.

Vi på Xtrovert Media är väldigt stolta över vår illustratör Tamara Kryvolap. Hon har en personlig stil med illustrationer som man verkligen blir glad av, men samtidigt stor bredd och kan anpassa stilen så som man som beställare önskar. Tamara har lång erfarenhet och behärskar både traditionella tekniker och digitala illustrationer. I grunden har hon en 5-årig konstfacksutbildning samt en 4-årig bildlärarutbildning från universitetet i Kharkov.

Illustrationen ovan gjordes till vår egen tidning som marknadsförde konceptet Smartzine, fast pris på tidningsproduktion. Bilden var till en artikel som handlade om vikten av att ha blandade arbetsgrupper på företag och är en humoristisk parafras av da Vincis ”Nattvarden”.

Några exempel på Tamaras illustrationer

Illustrationen nedan är en illustration till Länsstyrelsen i Västra Götalands län som vi hade ramavtal med i fyra år. Bilden var till en folder som informerade om hur man motverkar övergödning.

Illustration i folder till Länstyrelsen om övergödning.

Illustrationerna nedan är exempel från Barnplantornas handbok ”Grattis du har blivit förälder”, en handbok i modern familjeintervention. Den ena bilden illustrerar vikten av att läsa för sina barn, den andra illustrerar ett moment i en hörselutredning.

Nedan är en illustration till ett bokomslag till den historiska verklighetsbaserade romanen ”Satans mörderska” som handlar om häxprocesserna i Sverige.

Nedan är en illustration till den ryska fastighetsbyrån Variant.

Tamara Kryvolap, illustratör: