Är din superkraft att sälja?

Lediga tjänster, Strategisk kommunikation 15 december, 2021

Vi söker en ambitiös B2B-säljare!

Är du en positiv, modig och nyfiken person som vågar vara konsultativ och agera på möjligheten att slutföra en affär? Är din superkraft att sälja? Vi på Xtrovert Media söker dig som vill arbeta som B2B-säljare på en mindre reklambyrå, med ett nätverk bestående av kompetenta kreatörer och marknadsförare.

I rollen som säljare blir din främsta uppgift att hämta, driva och utveckla affärer. Den största delen av ditt arbete kommer att bestå av nyförsäljning och du förväntas själv kunna skapa ingångar till nya spännande kunder och bygga långsiktiga relationer. Dina arbetsverktyg är främst telefon och dator och du bör ha en god kommunikationsförmåga såväl i tal som i skrift, både på svenska och engelska. Du kommer att arbeta i nära samarbete med erfarna personer inom marknadsföring och reklamproduktion och det är därför en stor fördel om du har tidigare erfarenhet av den grafiska branschen, reklambyråverksamhet, eventbranschen eller liknande.

Som säljare på Xtrovert Media har du den första kontakten med beslutsfattare inom olika företag, både större och mindre. Till en början kommer en stor del av ditt arbete bestå av ren mötesbokning med potentiella kunder. Med tiden kommer du tillsammans med oss få chansen att träffa kunder och utforska vilka behov som vi kan hjälpa till med. Beroende på kundens behov tar vi tillsammans fram erbjudanden som passar på både kort och lång sikt. När du blivit mer van och kan våra tjänster och produkter bättre är tanken att du ska hålla i kundrelationerna själv och ta en roll som Account Manager.

För dig som har superkraften att sälja erbjuder vi en arbetsplats med högt i tak och arbetsglädje! På vårt kontor i Linnéstaden kommer du ha en stor frihet att utveckla ditt arbetssätt i hur du prospekterar nya marknader och kunder genom att komma med egna förslag på hur arbetet kan utvecklas framåt.

Är du vår nya säljare? Då vill vi mer än gärna höra mer om både dig och dina kompetenser!

Lön:

Initialt är lönen provisionsbaserad, men provisionen är hög och utan tak. Du får även en fast ersättning för varje bokat möte oavsett om mötet leder till affär eller ej. Provisionen är i två nivåer beroende på om du efter ditt sälj håller i projektledning eller ej. Provisionen består av vinstdelning på de intäkter kunden genererar de kommande tre månaderna från första fakturan, vid förnyat sälj till kunden i fråga förlängs vinstdelningsperioden. (I förlängningen när vi ser hur stor del av projektledningen du tar med befintliga kunder kan vi diskutera ett annat upplägg med fast lön + provision.)

Arbetstid/Varaktighet:

Dina arbetstider är inte förlagda enligt ett strikt schema, men vi vill att du är på kontoret minst halvtid mellan klockan 8 och 17. Om du arbetar deltid eller heltid är upp till dig, tjänsten är alltså möjlig att kombinera med studier eller annat deltidsjobb.

Kontaktpersoner:

Frågor om tjänsten kan ställas till Bengt Karlsson, tel: 031-82 51 51, e-post: bengt@xtrovertmedia.se.

Ansökan:

Skicka personligt brev och CV i Word- eller pdf-format till jobb@xtrovertmedia.se.

Vi vill ha din ansökan senast den 30 december 2021.

Artikel: Content Mark… 10 december, 2021 Att utforma bra innehåll (Content Marketing) Att publicera innehåll (Content Marketing) Artikel: Content Mark… 22 december, 2021