Ebba Waginder – Art Director och copywriter

Copywriting, Digital marknadsföring, Informationsproduktion, Medarbetare, Övrigt 27 mars, 2023

Xtrovert Media välkomnar vår nya praktikant Ebba Waginder.

Det är alltid lika trevligt att vara handledare för en ny duktig praktikant. Dels får vi på byrån insikt i det nyaste som lärs ut på universitet och yrkeshögskolor, dels får vi en välkommen förstärkning i det dagliga arbetet på byrån.

Ebba studerar till Art Director/copywriter på Yrkeshögskolan i Borås. Det är en relativt ny hybridutbildning där man kombinerar de två olika utbildningarna kryddat med ämnen som affärsjuridik etc. Bred kompetens är något som ofta uppskattas på arbetsmarknaden. Och denna kombination passar perfekt även hos oss på Xtrovert Media.

Även om Ebba studerar i Borås så bor hon faktiskt bara ett stenkast från Xtrovert Media mitt i centrala Göteborg. Hon har växt upp i Varberg men de senaste fyra åren varit bosatt i Göteborg där hon trivs mycket bra.

Hennes intressen för kreativt skapande, design och text har alltid funnits med, dock fokuserade hon på diverse andra kurser och jobb den första tiden efter studenten. Men när utbildningen som Art Director/copywriter dök upp var hon inte sen med att söka in, då den ger möjlighet till ett kreativt arbete inom visuell marknadsföring i framtiden.

Andra intressen som faller in under det kreativa spektrat finns också. Inredningsdesign tycker hon är kul. Hon står dessutom gärna i köket och testar nya recept. Hon ser lättsamt på livet och ledig tid spenderas gärna i sällskap med vänner, familj och hunden såklart!

Artikel: Interkulture… 22 mars, 2023 Artikel: Interkulturell kommunikation, Nansi Soulakeli Johansson, Xtrovert Media Illustration av Tamara Kryvolap för Xtrovert Media Reklambyrå - vikten av att ha blandade arbetsgrupper Artikel: Att lösa mi… 21 april, 2023