Emilia Tengborg – kommunikatör och Art Director

Grafisk formgivning, Illustrationer & infografik, Medarbetare, Övrigt, Strategisk kommunikation 25 november, 2021

Energisk praktikant från Göteborgs Universitet

Xtrovert Media har nu tagit emot en ny praktikant. Vi välkomnar Emilia Tengborg som för tillfället läser sista året av sin kandidat i medie- och kommunikationsvetenskap vid Göteborgs universitet. Emilias arbetsuppgifter kommer att vara bland annat grafisk design, textproduktion, strategisk kommunikation samt projektledning.

Den engagerade 22-åringen Emilia är född och uppvuxen i Göteborg och har sedan länge haft ett intresse för allt som rör kreativitet. Som liten var Emilias högsta dröm att bli journalist. På senare år har intresset för nya ämnen inom fältet väckts och hon har idag breda kunskaper inom det mesta som rör media och kommunikation. Emilia har utöver sin kandidatutbildning läst kurser i journalistik samt typografi och hon har även erfarenhet inom digital marknadsföring.

På fritiden intresserar sig Emilia för inredning. Hemma hos henne kan du hitta retromöbler, färgglada vaser och en uppsjö av konst på väggarna. Det mesta har hon hittat på Göteborgs många secondhand-butiker som hon besöker så fort hon får tid över.

Som vegetarian är matlagning ett intresse som har kommit på senare år. Emilia testar gärna nya recept och har nästan alltid något recept som hon bara måste dela med sig av.

Intresset för fotografi har alltid funnits där och ibland plockar hon fram kameran. Det roligaste är efterarbetet. Med det kan hon sitta i timmar och pyssla med. I framtiden hoppas Emilia att hennes fotande får ta en större plats i hennes kreativa arbeten.

Vi på Xtrovert Media är väldigt glada att få ta emot Emilia och ser fram emot att få handleda henne i vinter! Och vi hoppas att hon även stannar kvar som nätverket i framtiden.

Självporträtt Emilia

Emilias självporträtt.

Problemen med e-post … 7 december, 2020 e-post fungerar Allt marknadsföra innehåll Artikel: Content Mark… 3 december, 2021