Folder till MediLight Clinic

Grafisk formgivning, Trycksaker 27 september, 2019

Marknadsföringsmaterial för MediLight Clinic

I somras tog vi fram en logotyp och tillhörande grafisk profil till företaget MediLight Clinic. Denna gång ville de ha en 6-sidig folder att dela ut till återkommande och potentiella kunder.

I nära samarbete med kunden tog vi fram en folder som introducerar läsaren till företaget och grundaren Therese som driver kliniken i Stockholm, hur de jobbar och vilka sorts problem de behandlar, så som: smärta i rygg, axlar och nacke, artros, hälsporre, stress, ADHD och autism.

Foldern innehåller även information om applicerad neurologi och behandlingarna som utförs, allt från den första konsultationen till behandling och sedan de övningar man får med sig hem. Detta ackompanjeras av bilder från kliniken samt andra relaterade bilder.

Behöver du ta fram tryckt marknadsföringsmaterial?

Hör av dig – vi ger dig gärna goda råd och tips

EN TIMMES FRI KONSULTATION
Vi erbjuder nya kunder en timmes fri konsultation där du får möjlighet att kunna ställa dina frågor samt få tips och råd. Det kan gälla t.ex. utformning och innehåll i dina trycksaker, vilken upplaga är optimal och kostnadseffektiv att trycka? Vi ger dig goda råd om en optimal och kostnadseffektiv upplaga, ska man välja digitalprint eller offsettryck etc.

 

Inget köptvång föreligger men naturligtvis lämnar vi gärna ett förslag samt en offert. (För våra gamla kunder gäller naturligtvis som vanligt att initialmöten för nya projekt är utan kostnad.) Mötet sker hos oss men vi kan även komma till er om ni befinner er i Göteborgstrakten. Kontakta oss via E-post eller telefon 031-82 51 51 så bestämmer vi en tid för ett möte! Välkommen!

6-sidig A65-folder till MediLight Clinic.

Elin Elfström – gr… 4 september, 2019 Elin Elfström, grafisk formgivare från Högskolan väst i Trollhättan. Bli extrovert och färgstark med Xtrovert Media, reklambyrå i Göteborg. En timmes fri konsultation! En timmes fri konsult… 4 oktober, 2019