En timmes fri konsultation

Erbjudande, Övrigt 1 juni, 2017

Idétorka eller redan gått på mental semester?

Fri konsultation!

Många företag upplever att säljen under juni månad sjunker i takt med att ledigheten börjar närma sig. Ett vanligt fenomen är att man undermedvetet börjar att planera för insatser och kampanjer till hösten och helt enkelt låter sommaren bli som den blir. Detta trots att väldigt få företag faktiskt stänger helt under perioden.

För den som är mer på hugget vill vi påminna om att vi erbjuder en timmes fri konsultation.

Så behöver du hjälp med din marknadsföring eller funderar du på att ta fram en trycksak? Du kanske behöver en ny webbsida eller ska ställa ut på en mässa? Undrar du rent allmänt över vad en reklambyrå kanske kan hjälpa dig med?

Oavsett vad du undrar över så erbjuder vi nya kunder en timmes fri konsultation där du får möjlighet att kunna ställa dina frågor samt få tips och råd. Inget köptvång föreligger men naturligtvis lämnar vi gärna ett förslag samt en offert. (För våra gamla kunder gäller naturligtvis som vanligt att initialmöten för nya projekt är utan kostnad.)

Mötet sker hos oss men vi kan även komma till er om ni befinner er i Göteborgstrakten. Kontakta oss via E-post info@xtrovertmedia.se eller telefon 031-82 51 51 så bestämmer vi en tid för ett möte! Välkomna!

Ny informationsfilm f… 31 maj, 2017 Xtrovert Media filmproduktion för Barnplantorna Intensivkurser i WordPress och WooCommerce hos Xtrovert Media Reklambyrå i Göteborg Intensivkurser i Word… 29 juni, 2017