Harmony Health AB – Vinnaren av en logotyp och grafisk profil från Xtrovert Media

Grafisk formgivning, Logotyp, Tävling, Trycksaker, Webbproduktion 10 juni, 2016

Grattis till Harmony Health Sweden AB – vinnnare av vårt Reklamporten-paket innehållande bland annat logotyp och grafisk profil från Xtrovert Media.

Förstapriset i Xtrovert Medias korsordstävling var en logotyp samt grafisk profil i form av en grafisk manual. Förutom att lösa ett korsord så ville vi också ha en motivering. Harmony Health:s motivering löd så här:

”Eftersom vi har ett genuint intresse i hälsa men vet att vi kommer till korta när det gäller grafik, design och logotyper, så blev vi glada när vi hittade denna tävling. Vi ser möjligheten att vårt nystartade företag och vår nya fantastiska smärtlindringsprodukt får den bästa chansen till en professionell presentation!
Våra tankar angående logotypen är att den ska vara inspirerad av “seed of life”. Den bör representera tanken om växten/drivkraften i vårt företag och en önskan om att så ett frö hos våra medmänniskor om ett nytt unikt sätt att behandla smärta. Vi har en önskan att använda oss av färgerna turkos och lila, med vilka vi vill representera olika sätt att uttrycka sig och att dela med sig till andra. Det är också vår målsättning med produkten och vårt företag.”

Vid det inledande mötet med Harmony Health visade det sig att det även var bråttom med en webbsida/e-handelslösning och vi fick en beställning på detta. Vi började därför parallellt att arbeta med en e-handel baserat på det populära e-handelssystemet WooCommerce.

Den grafiska manualen är inte helt färdigställd (den kommer att presenteras senare i sommar), men ni kan redan nu se hur den är tillämpad på webbsida och i trycksaker som just nu är på väg till tryck och digitalprint.

Och ett stort tack till alla övriga tävlande – och glöm inte att ni som skickat in korsordet samt en motivering/presentation har rätt till 20% rabatt på vårt Reklamporten-paket.

Besök gärna Harmony Healths webbsida och e-handel och se hur den blev!

Här kan du även titta lite närmare på några av trycksakerna som är gjorda utifrån den nya grafiska profilen som Xtrovert Media Reklambyrå skapat till Harmony Health Sweden AB.

Vill du veta mer om våra Reklamporten-paket läs här: www.reklamporten.se.

www.harmonyhealth.se
Senaste numret av Bar… 31 maj, 2016 Senaste numret av Barnplantabladet packas upp hos Barnplantorna (Riksförbundet för Barn med Cochleaimplantat och Barn med Hörapparat). Grafisk produktion och layout av Xtrovert Media Reklambyrå i Göteborg. Minimonter med rollup, mässdisk och trycksaker till Harmony Health AB Mässmaterial, rollup… 28 juni, 2016