Logotyp till MediLight Clinic Sweden AB

Grafisk formgivning, Logotyp 24 juni, 2019

Nyligen fick vi uppdraget att göra en logotyp och tillhörande grafisk profil åt företaget MediLight Clinic Sweden AB.

Logotyp och grafisk profil

Vi på Xtrovert Media pratar ofta om vikten av att ha en grafisk profil för företaget/organisationen. Om du vill läsa mer om grafiska profiler och hur vi arbetar med dessa så gör du det här.

I detta uppdrag hade MediLight en uppfattning om ungefär hur de ville att logotypen skulle se ut. Vi tog därför i nära samarbete genom designprocessen fram som logo-symbol en stiliserad hjärna uppbyggd av två speglade lober med individuella mjuka former. I denna logotyp var det viktigt att symboliken skulle vara tydlig och representera teknik, medicin och professionalism. Den blå färgkulören (“navy peony”) ska symbolisera trovärdighet och samtidigt ge ett lugnande intryck. Till texten användes en sansserif som med sina lätta former andas precision och harmoni.

Vi kommer framöver även fortsätta med att vidareutveckla den grafiska profilen och ta fram en grafisk manual. För oss på Xtrovert Media är uppdraget ett bra kvitto på vår ställning som en av de ledande byråerna inom medicinteknisk bransch och vi hälsar MediLight Clinic varmt välkommen till “Xtrovert-familjen”!

MediLight Clinic

MediLight Clinic arbetar med en övergripande vetenskaplig metod som fokuserar på att förändra och förbättra prestationen genom att höja kvaliteten på informationen till hjärnan. Det är en metodik baserat på olika vetenskapligt grundade metoder som var och en vilar på sin egen validerade grund med dokumenterade terapeutiska effekter.

Metoden är en kombination av:
• Applicerad neurologi som syftar till att öka kvaliteten på informationen till hjärnan (genom träning av t.ex. ögon, balanssystem och det sensoriska systemet).
• Cellulär aktivering genom användning av lågenergilaser. Genom att öka aktiveringen i cellens mitokondrie (kraftstationen) ökar också kroppens egen läkningsprocess. Denna process är uppbackad av flertalet dubbelblinda kliniska studier och FDA-godkännanden.

Barnplantabladet – … 13 juni, 2019 Tidningsproduktion för Barnplantorna av Xtrovert Media, reklambyrå i Göteborg. Sommarerbjudande 2019, 20% rabatt på jobb från Xtrovert Media, reklambyrå i Göteborg. Sommarerbjudande – … 2 juli, 2019