Reklambyrå och digitaltryckeri under samma tak

Digitaltryck, Informationsproduktion, Mässmaterial, Tidningsproduktion, Trycksaker 10 juni, 2020

Från och med i sommar så utökar vi våra tjänster och produkter. Vi kommer även att erbjuda digitaltryck inhouse. En av våra äldsta leverantörer, SPECTRA D’Sign Kopiering AB flyttar in till oss.

Vi har utökat lokalytan och ser stora fördelar med detta arrangemang, både för oss småföretagare under dessa tuffa tider, men även för våra kunder. Vi kommer inte att gå samman som ett företag, utan vi kommer bedriva våra verksamheter parallellt under samma tak. Helt enkelt skapa mervärden för våra kunder. Vi kommer nu på mycket kort tid kunna leverera trycksaker, så kallad print-on-demand. Optimalt för dig som vill trycka mindre serier och har bråttom.

Förutom traditionella trycksaker som visitkort, flygblad, tidningar, broschyrer, utbildningsmaterial, manualer etc. så erbjuder vi tillsammans med digitaltryckeriet Spectra även tryck i storformat som t.ex. rollups, vepor och ritningar. Digitaltryckeriet vänder sig även till privatpersoner som vill trycka t.ex. en fotobok, personlig almanacka eller kanske en studentskylt.

Vi räknar med att denna verksamhet är igång i mitten av juli 2020.

Kontakta oss gärna för mer information eller priser!

 

Hur vi jobbar under C… 7 maj, 2020 Öppet som vanligt men vi arbetar tryggt under Coronaepidemin! Ta butiken till nätet! Fast pris på webbsida, e-handel och sidor på sociala media. Dela upp betalningen. Varför ska en reklam… 6 juli, 2020