Rollup till Ability Asset Management

Butiksmaterial, Fotografering, Grafisk formgivning, Mässmaterial 4 juni, 2019

Mässmaterial som rolluper, mässdiskar och vepor gör vi mycket av. Ibland är det bråttom och denna rollup löste vi med hjälp av vår lokala partner här i Göteborg – leveranstid endast en dag! Och detta till nästan samma låga pris som när vi trycker utomlands med leveranstid på 7–10 dagar.

Vad det gäller kvalitet på kassetterna så säljer vi allt från enklare bra modeller till premiummodeller. Kvaliteten på duken och trycket är dock alltid av premiumkvalitet!

Naturligtvis har vi även gjort layout och original till rollupen. Fotot som används på rollupen har tagits av vår duktiga medarbetare i Xtrovert Media-nätverket, Rizwan Wikholm.

Ability Asset Management AB

Denna rollup gjorde vi till Ability Asset Management AB (AAM) som skulle ha en minikonferens på sitt kontor i centrala Göteborg. AAM:s område är kapitalförvaltning i Västsverige – personligt och passionerat.

Logotyp AAM

AAM är en kund vi samarbetat med i många år. Vi har nyligen också uppdaterat AAM:s grafiska profil något, ett exempel på detta syns i den uppdaterade klassiska ”AAM-vågen” i den nedre delen av rollupen. Just nu håller vi även på och bygger om deras webbsida. Mer om denna inom kort…

Läs mer om vad vi kan hjälpa dig med inför din nästa mässa eller ditt nästa event här!

Accidensmaterial till… 9 maj, 2019 Accidensmaterial (visitkort, kuvert, offertmapp, brevpapper etc.) till Endera Networks Tidningsproduktion för Barnplantorna av Xtrovert Media, reklambyrå i Göteborg. Barnplantabladet – … 13 juni, 2019