Tävling – vinn en logotyp och grafisk profil till ditt företag

Erbjudande, Grafisk formgivning, Logotyp, Tävling 21 oktober, 2019

Nu har du chansen att vinna en gratis logotyp och grafisk profil – unikt utformade för dig!

Gör vårt quiz bestående av 10 frågor i olika ämnen och tävla om en logotyp och grafisk profil utan kostnad.

Logotypen och den grafiska profilen kommer att utformas av vår duktiga AIL-praktikant Elin Elfström. AIL betyder arbetsintegrerat lärande och är en typ av företagsförlagd lärlingsutbildning på 20 veckor som man gör sista året på högskolan.

Elin går utbildningen Digitala Medier på Högskolan i Väst i Trollhättan. Nu har Elin ungefär hälften kvar av sin praktik som grafisk formgivare och tanken är att hon nu ska hålla i detta som ett eget projekt under handledning av Xtrovert Medias erfarna formgivare.

Vad vi erbjuder i vinst är ett så kallat Reklamporten-paket. Främst riktar sig Reklamporten-konceptet till nystartade eller mindre företag och organisationer, men alla kan använda sig av konceptet oavsett storlek på företaget eller antal verksamma år.

 

Reklamporten – logotyp och grafisk profil till nystartade småföretag

Läs mer om Reklamporten här!

Läs mer här om varför det är så viktigt att ha en logotyp och en utarbetad grafisk profil!

 

Gör så här:

A. Lös quizet nedan (10 frågor om diverse olika ämnen).

B. Berätta lite om ditt företag och motivera varför du vill vinna ett Reklamportenpaket!

C. Gilla eller följ oss i valfritt socialt media: Facebook, Twitter, Instagram eller LinkedIn.

Vem vinner?

Den som har flest antal rätt, följer oss i valfritt socialt media samt skriver en kort motivering som gör att vi tror att uppdraget blir ett roligt och intressant projekt för Elin. (Om du inte fick alla rätt kan man svara på quizet flera gånger…)

Vinster:

• Första pris: ett Reklamportenpaket (logotyp och grafisk profil) värt 12 000 kronor exkl. moms. Arbetet utförs mellan den 11 november och den 20 december.

• Alla övriga som medverkar i tävlingen får 20 % rabatt på ett Reklamportenpaket och 10 % rabatt på våra övriga tjänster!
(Kan nyttjas fram till den 31 december 2019.)

• Tävlingen avslutas den 5 november och vinnaren utses den 6 november 2019. Tävlingen/erbjudandet gäller endast nya kunder.

Integritet

Dina personuppgifter behandlas konfidentiellt, i enlighet med GDPR, och kommer naturligtvis inte att distribueras vidare till tredje part.
Se vår integritetspolicy här.

Elin Elfström, grafisk formgivare från Högskolan väst i Trollhättan.
En timmes fri konsult… 4 oktober, 2019 Bli extrovert och färgstark med Xtrovert Media, reklambyrå i Göteborg. En timmes fri konsultation! Vinnaren i Xtrovert Medias tävling om en logotyp samt grafisk profil – Ibrahim Tarlamisi med sitt företag Byggster. Byggster AB – Vinna… 18 november, 2019