Veterinära lasrar från Erchonia

Copywriting, Grafisk formgivning, Trycksaker 2 september, 2019

Marknadsföringsmaterial för Erchonia

Erchonia Corporation är ett medicintekniskt företag som grundades 1996 som ett litet amerikanskt familjeföretag. Sedan dess har Erchonia vuxit och blivit världs­ledande inom LLLT-teknik (Low Level Laser Therapy). Företaget fick europeisk närvaro 2014 då det etablerades i Storbritannien. 2015 började Erchonia samarbeta med det svenska företaget Arch of Scandinavia som ansvarar för Norden. 2019 fick Arch of Scandinavia även uppdraget att bygga den europeiska marknaden för veterinärvård, och vi på Xtrovert Media har börjat med att ta fram marknadsföringsmaterial inledningsvis för den svenska marknaden.

Foldrar, broschyrer och produktblad

Här är flera av de trycksaker vi gjort för Arch of Scandinavia med Erchonias lågenergilasrar för veterinärbranschen och fler trycksaker är på gång. Vi håller nu även på och tar fram monterlösningar för kommande mässor som Arch of Scandinavia ska medverka på.

Behöver du ta fram tryckt marknadsföringsmaterial?

Hör av dig – vi ger dig gärna goda råd och tips

EN TIMMES FRI KONSULTATION
Vi erbjuder nya kunder en timmes fri konsultation där du får möjlighet att kunna ställa dina frågor samt få tips och råd. Det kan gälla t.ex. utformning och innehåll i dina trycksaker, vilken upplaga är optimal och kostnadseffektiv att trycka? Vi ger dig goda råd om en optimal och kostnadseffektiv upplaga, ska man välja digitalprint eller offsettryck etc.

 

Inget köptvång föreligger men naturligtvis lämnar vi gärna ett förslag samt en offert. (För våra gamla kunder gäller naturligtvis som vanligt att initialmöten för nya projekt är utan kostnad.) Mötet sker hos oss men vi kan även komma till er om ni befinner er i Göteborgstrakten. Kontakta oss via E-post eller telefon 031-82 51 51 så bestämmer vi en tid för ett möte! Välkommen!

Fram- och baksida, 4-sidig A5-folder angående Erchonias medicintekniska lågenergilasrar för veterinärt bruk.

Letar du efter en kre… 1 september, 2019 Elin Elfström, grafisk formgivare från Högskolan väst i Trollhättan. Elin Elfström – gr… 4 september, 2019