Vi anställer Robin Utbult på heltid!

Övrigt 15 juni, 2018

Välkommen Robin!

Många av våra kunder har redan träffat på Robin Utbult i olika sammanhang och han har sedan ett par år varit en viktig kugge i Xtrovert Media-gruppen. Äntligen har vi nu möjligheten att ha Robin hos oss på heltid och det är vi oerhört glada och stolta över! Robin som förutom sin oerhörda känsla för färg och form även har ett gediget musikintresse med spelningar världen över, kommer att finnas på plats från och med september. Stort välkommen Robin!

Lite mer Robin, lite mindre Jens.

Samtidigt som Robin kommer på plats, så kommer Jens att ta över Robins plats i Xtrovert Media-gruppen. Detta innebär att Jens inte längre kommer vara tillgänglig i det dagliga arbetet på kontoret men finnas till hands som resurs även framledes. Jens kommer under hösten istället att arbeta i ett projekt med fokus på sociala frågor.

Som Jens själv säger: ”Det känns otroligt bra att jag fått möjligheten att finnas kvar i gruppen vilket hela tiden varit mitt mål. Det är med stolthet jag ser tillbaka på alla de stora förändringar vi varit med och drivit igenom med projekt inom bland annat medicinteknik, social hållbarhet och folkhälsa. Allt genom gediget hårt arbete och bra teamwork.”

Vi är övertygade om att Xtrovert Media ackompanjerad av Robins kunskaper och energi kommer hjälpa våra kunder att fortsatt driva utvecklingen framåt! Mer information om Robin kommer lite längre fram.

 

Informationsproduktio… 23 april, 2018 Statistik och infografik för Barnplantorna E-handel av Xtrovert Media Reklambyrå i Göteborg till HumanRecharge Grafisk profil och e-… 10 oktober, 2018