Webbsida för Ability Asset Management gjord av Xtrovert Media

Webbproduktion 2 januari, 2020

Webbsidor och e-handelsbutiker är något vi ofta får frågor om. Oftast bygger vi dem i WordPress då detta är ett flexibelt och för kunden lätt utbyggbart system. I butikerna har vi använt det populära och kompetenta e-handelspluginet WooCommerce. Kunden kan sedan välja om den vill sköta underhåll och uppdateringar själv eller låta oss ta hand om detta i framtiden (något vi naturligtvis rekommenderar). Ofta är en bra kombination att kunden själv sköter enklare uppdateringar som blogginlägg och kalenderuppdateringar samt lägger upp produkter i e-handeln, medan vi sköter om uppdateringar av layout, bilder och text på själva webbsidan, uppdateringar av plugins, gör backuper etc.

Webbproduktion för Ability Asset Management

AAM är en kund vi samarbetat med i många år. Vi har nyligen uppdaterat AAM:s grafiska profil något och har nu även producerat Abilitys nya webbsida samt tagit bilder på arbetsstyrkan samt kontoret i centrala Göteborg (fotograferat har Rizwan Wikholm och Bengt Karlsson gjort).

Ability Asset Management erbjuder en professionell och kvalificerad diskretionär kapitalförvaltning till ett begränsat antal placerare. Verksamheten präglas av stark passion, tillförsikt att hantera det stora ansvar som professionell kapitalförvaltning innebär, och ambitionen att bli en ledande kapitalförvaltare.

Webbsidan är som sig bör SSL-krypterad. Detta görs inte bara för säkerhetens skull utan även för att detta ger ett bättre SEO-resultat, Google m.fl. sökmotorer prioriterar SSL-krypterade sidor i sitt sökresultat.

Sidan har är också förberedd med en blogg-funktion för enkel publicering av nyheter samt tips och råd.

Besök webbsidan AAM:s här: www.aam.se

Logotyp AAM
Se AAM:s webbsida!
Behöver du en ny webbsida och kanske har några frågor om webbproduktion?

Hör av dig – vi ger dig gärna goda råd och tips!

EN TIMMES FRI KONSULTATION
Vi erbjuder nya kunder en timmes fri konsultation där du får möjlighet att kunna ställa dina frågor samt få tips och råd. Inget köptvång föreligger men naturligtvis lämnar vi gärna ett förslag samt en offert. (För våra gamla kunder gäller naturligtvis som vanligt att initialmöten för nya projekt är utan kostnad.) Mötet sker hos oss men vi kan även komma till er om ni befinner er i Göteborgstrakten. Kontakta oss via E-post eller telefon 031-82 51 51 så bestämmer vi en tid för ett möte! Välkommen!
Webbproduktion av Xtrovert Media Reklambyrå. Ny webbsida till AAM (Ability Asset Management).

Ability Asset Managements startsida: www.aam.se.

Se AAM:s webbsida!
Världens fulaste fä… 2 januari, 2020 Världens fulaste färg? Pantone 448 C Bli extrovert och färgstark med Xtrovert Media, reklambyrå i Göteborg. En timmes fri konsultation! Ambitiös och konsult… 3 januari, 2020