Logotyp till Haga HälsoCenter

Grafisk formgivning, Logotyp 4 december, 2019

Nytt namn, logotyp och profilfärger till Haga Hälsocenter

Haga Hud & Fot byter namn till Haga HälsoCenter och i samband med namnbytet fick vi på Xtrovert Media i uppdrag att ta fram en ny logotyp med tillhörande färger (en enkel grafisk profil). Resultatet blev en unik symbol med lokal anknytning till området Haga i Karlstad där hälsocentret ligger.

Vi tog fram en symbol som illustrerar stadsdelen Haga där Kanalallén ligger till vänster och Klarälven till höger. Symbolen binds ihop av Östra bron som skapar en bra helhet och en symbolik för framsteg. Färgerna vi valt är lätta och klara i hälsans tecken med blått och grönt i fokus. Typsnittet är uppdaterat och lättläst, en sans-serif som vi valt att placera ovanför symbolen på den primära loggan. På den sekundära varianten ligger den till höger om en mindre version av symbolen.

Just nu arbetar vi vidare med en ny webbsida och ny Facebooksida etc.

Behöver du ta fram en logotyp med tillhörande grafisk profil?

Hör av dig – vi ger dig gärna goda råd och tips!

EN TIMMES FRI KONSULTATION
Vi erbjuder nya kunder en timmes fri konsultation där du får möjlighet att kunna ställa dina frågor samt få tips och råd. Se din logotyp som ditt skyltfönster utåt. Självklart vill du att den ska signalera din verksamhet och din vision på ett rättvist sätt. Din logotyp är ditt företag. Kom ihåg att du ska trivas med den i många år framöver.

 

Inget köptvång föreligger men naturligtvis lämnar vi gärna ett förslag samt en offert. (För våra gamla kunder gäller naturligtvis som vanligt att initialmöten för nya projekt är utan kostnad.) Mötet sker hos oss men vi kan även komma till er om ni befinner er i Göteborgstrakten. Kontakta oss via E-post eller telefon 031-82 51 51 så bestämmer vi en tid för ett möte! Välkommen!
Trycksaker till Arch … 19 november, 2019 Bokmärken_AOSC Världens fulaste färg? Pantone 448 C Världens fulaste fä… 2 januari, 2020