Trycksaker till Arch of Scandinavia

Grafisk formgivning, Trycksaker 19 november, 2019

Tryckta bokmärken till Arch of Scandinavia

Nyligen tog vi fram två bokmärken med olika budskap för Arch of Scandinavia. De ska delas ut på mässor för att informera om deras behandlingar och kurser. Vi tog fram dubbelsidiga bokmärken för att de ville ha något annat än vanliga foldrar – trycksaker med mervärde och därav en längre livslängd.

Det ljusa bokmärket är till för att informera om Zerona Z6, en laser för fettreducering och kroppsskulptering på ett enkelt sätt. På baksidan har vi placerat mässerbjudanden på lasern och kurser. Det mörka bokmärket marknadsför de kurser och utbildningar som Arch of Scandinavia tillhandahåller, både för företag och privatpersoner. Baksidan av detta bokmärke innehåller en lista på kommande föreläsningar.

Behöver du ta fram tryckt marknadsföringsmaterial?

Hör av dig – vi ger dig gärna goda råd och tips!

EN TIMMES FRI KONSULTATION
Vi erbjuder nya kunder en timmes fri konsultation där du får möjlighet att kunna ställa dina frågor samt få tips och råd. Det kan gälla t.ex. utformning och innehåll i dina trycksaker, vilken upplaga är optimal och kostnadseffektiv att trycka? Vi ger dig goda råd om en optimal och kostnadseffektiv upplaga, ska man välja digitalprint eller offsettryck etc.

 

Inget köptvång föreligger men naturligtvis lämnar vi gärna ett förslag samt en offert. (För våra gamla kunder gäller naturligtvis som vanligt att initialmöten för nya projekt är utan kostnad.) Mötet sker hos oss men vi kan även komma till er om ni befinner er i Göteborgstrakten. Kontakta oss via E-post eller telefon 031-82 51 51 så bestämmer vi en tid för ett möte! Välkommen!
Byggster AB – Vinna… 18 november, 2019 Vinnaren i Xtrovert Medias tävling om en logotyp samt grafisk profil – Ibrahim Tarlamisi med sitt företag Byggster. Logotyp till Haga Hä… 4 december, 2019