Medicinteknisk broschyr till Arch of Scandinavia

Copywriting, Grafisk formgivning, Trycksaker 22 mars, 2019

Den senaste tiden har vi lagt upp en del webbsidor här i bloggen, men tryckt material är fortfarande kanske den största delen av vår verksamhet. Det centrala i vår verksamhet är grafisk formgivning och innehåll, oavsett om det gäller en webbsida, trycksaker eller t.ex. en mässmonter.

Arch of Scandinavia

För Arch of Scandinavia med dotterbolag gör vi en mängd olika saker, ofta medicintekniskt marknadsförings- och informationsmaterial. Det kan vara t.ex. broschyrer, foldrar och produktblad till kliniker och återförsäljare , men även mäss- och montermaterial.

Broschyr för Zerona Z6

Här är ett exempel, en 8-sidig informations-/marknadsföringsbroschyr för en medicinsk laser. Zerona Z6 är en FDA-godkänd icke-invasiv laser för smärtfri fettreducering och kroppskonturering.

Behöver du ta fram tryckt marknadsföringsmaterial?

Hör av dig – vi ger dig gärna goda råd och tips

EN TIMMES FRI KONSULTATION
Vi erbjuder nya kunder en timmes fri konsultation där du får möjlighet att kunna ställa dina frågor samt få tips och råd. Det kan gälla t.ex. utformning och innehåll i dina trycksaker, vilken upplaga är optimal och kostnadseffektiv att trycka? Vi ger dig goda råd om en optimal och kostnadseffektiv upplaga, ska man välja digitalprint eller offsettryck etc.

 

Inget köptvång föreligger men naturligtvis lämnar vi gärna ett förslag samt en offert. (För våra gamla kunder gäller naturligtvis som vanligt att initialmöten för nya projekt är utan kostnad.) Mötet sker hos oss men vi kan även komma till er om ni befinner er i Göteborgstrakten. Kontakta oss via E-post eller telefon 031-82 51 51 så bestämmer vi en tid för ett möte! Välkommen!
8-sidig broschyr framtagen av Xtrovert Media Reklambyrå för marknadsföring av medicintekniska lasrar.
Webbsida och grafisk … 21 mars, 2019 Webbproduktion av Xtrovert Media Reklambyrå. Ny webbsida till Modern Retorik (Kronkvist Kommunikation AB). Accidensmaterial (visitkort, kuvert, offertmapp, brevpapper etc.) till Endera Networks Accidensmaterial till… 9 maj, 2019