Webbsida och grafisk profil för Modern Retorik gjord av Xtrovert Media

Grafisk formgivning, Logotyp, Webbproduktion 21 mars, 2019

Webbsidor och e-handelsbutiker är något vi ofta får frågan om. Oftast bygger vi dem i WordPress då detta är ett flexibelt och för kunden lätt utbyggbart system. I butikerna har vi använt det populära och kompetenta e-handelspluginet WooCommerce. Kunden kan sedan välja om den vill sköta underhåll och uppdateringar själv eller låta oss ta hand om detta i framtiden (något vi naturligtvis rekommenderar). Ofta är en bra kombination att kunden själv sköter enklare uppdateringar som blogginlägg och kalenderuppdateringar samt lägger upp produkter i e-handeln, medan vi sköter om uppdateringar av layout, bilder och text på själva webbsidan, uppdateringar av plugins, gör backuper etc.

Modern Retorik

En av de senaste webbsidorna vi gjort är denna till Modern Retorik som är ett koncept under Kronkvist Kommunikation AB. Det som erbjuds är “skräddarsydda” kurser, föreläsningar och coaching inom ledarskap, presentationsteknik, retorik och kommunikation. Kurserna är riktade mot olika målgrupper som t.ex. chefer och säljare. Som VD:n Jan Kronkvist själv uttrycker det: “Vi brinner för att stärka chefer, ledare och medarbetare i yrkeslivet genom att lära dem kommunicera bättre med hjälp av modern retorik.”

Webbsidan är som sig bör SSL-krypterad. Detta görs inte bara för säkerhetens skull utan även för att detta ger ett bättre SEO-resultat, Google m.fl. sökmotorer prioriterar SSL-krypterade sidor i sitt sökresultat.

Sidan har naturligtvis också en blogg-funktion för enkel publicering av nyheter samt tips och råd inom t.ex. presentationsteknik och retorik.

Besök webbsidan Modern Retorik här: www.modernretorik.se

Se Modern Retoriks webbsida!

Logotyp och grafisk profil

Förutom webbsidan har vi även tagit fram en grafisk profil till Modern Retorik.

En version av logotyperna till Modern Retorik, Kronkvist Kommunikation AB.
Behöver du en ny webbsida och kanske har några frågor om webbproduktion?

Hör av dig – vi ger dig gärna goda råd och tips!

EN TIMMES FRI KONSULTATION
Vi erbjuder nya kunder en timmes fri konsultation där du får möjlighet att kunna ställa dina frågor samt få tips och råd. Inget köptvång föreligger men naturligtvis lämnar vi gärna ett förslag samt en offert. (För våra gamla kunder gäller naturligtvis som vanligt att initialmöten för nya projekt är utan kostnad.) Mötet sker hos oss men vi kan även komma till er om ni befinner er i Göteborgstrakten. Kontakta oss via E-post eller telefon 031-82 51 51 så bestämmer vi en tid för ett möte! Välkommen!
Animerad reklamfilm, … 4 mars, 2019 Logotyp, grafisk profil, reklamfilm, trycksaker, rollups etc. till Adnavem från Xtrovert Media, reklambyrå i Göteborg. 8-sidig broschyr framtagen av Xtrovert Media Reklambyrå för marknadsföring av medicintekniska lasrar. Broschyrens fram- och baksida. Medicinteknisk brosch… 22 mars, 2019