Animerad reklamfilm, logotyp och grafisk produktion till Adnavem

Filmproduktion, Grafisk formgivning, Informationsproduktion, Logotyp, Mässmaterial, Trycksaker 4 mars, 2019

Hösten och vintern 2018 var en hektisk period med många uppdrag och även nya kunder, så vi har kommit lite efter med att berätta om vad som händer på Xtrovert Media Reklambyrå här i bloggen. Så nu lägger vi upp lite blandade saker som vi producerat under andra hälften av 2018.

Adnavem AB

Adnavem är ett företag som har utvecklat en unik marknadsplats för företag som har behov av containerfrakter. Köpare och säljare kopplas samman utan onödiga mellanhänder och kunden får sitt gods skeppat från dörr till dörr med full transparens. På Adnavem får transportköparen möjlighet att söka efter bästa pris och själva välja bland de bästa logistikleverantörerna samt får full koll på var godset befinner sig i kedjan.

Logotyp och grafisk profil

Vi inledde vårt arbete med Adnavem i början av 2018 med att ta fram en logotyp samt en grafisk manual som efterhand har fyllts på under året. Förutom logotyp till företaget gjorde vi även en variant till själva portalen, Adnavem Marketplace.

Grafisk produktion och trycksaker

Under året fortsatte vi sedan med att ta fram en hel del olika trycksaker. Allt ifrån visitkort till presentationsmaterial som foldrar, broschyrer, rapporter och även en del mässmaterial som rollups. Till materialet har vi även tagit fram illustrationer och piktogram.

Animerad reklamfilm

Vidare fick vi uppdraget att ta fram en kort engelskspråkig presentationsfilm som förklarar konceptet på ett enkelt sätt med hjälp av animationer/illustrationer samt en brittisktalande speaker.

Animerad reklamfilm till Adnavem.

Se Adnavems webbsida!

Huvudlogotypen

Exempel på några trycksaker, broschyrer och foldrar (framsidor).

En av rolluperna.

Webbsida och logotyp … 19 oktober, 2018 Webbsida och grafisk profil till Floreas Bygg & Förvaltning av reklambrån Xtrovert Media i Göteborg. Webbproduktion av Xtrovert Media Reklambyrå. Ny webbsida till Modern Retorik (Kronkvist Kommunikation AB). Webbsida och grafisk … 21 mars, 2019