Webbsida och logotyp för Floreas Bygg & Förvaltning gjord av Xtrovert Media

Grafisk formgivning, Logotyp, Webbproduktion 19 oktober, 2018

Webbsidor och e-handelsbutiker är något vi ofta får frågan om. Oftast bygger vi dem i WordPress då detta är ett flexibelt och för kunden lätt utbyggbart system. I butikerna har vi använt det populära och kompetenta e-handelspluginet WooCommerce.

Floreas Bygg & Förvaltning

En av de senaste webbsidorna vi gjort är denna till Floreas Bygg & Förvaltning som drivs av Stellan Werner och är ett företag under Floreas of Sweden AB. Företaget utför allt från projektering, renoveringar, ombyggnationer samt mindre nybyggnationer till förvaltning, fastighetsservice, inre samt yttre skötsel. Webbsidan kommer att byggas på efterhand med bland annat fler referensuppdrag, den innehåller även en bloggfunktion där Floreas kan uppdatera med information om pågående projekt. Senare kommer även en funktion att byggas in för felanmälan vid fastighetsservice.

Besök Floreas webbsida här: www.floreas.se

Logotyp och grafisk profil

Förutom webbsidan har vi även tagit fram en ny logotyp och en enkel grafisk profil till Floreas Bygg & Förvaltning, inspirerad av den gamla logotypen till Floreas of Sweden AB.

Övrigt

I samband med den grafiska profilen har vi även gjort saker som visitkort, brevpapper, skyltar/anslag, tryck till arbetskläder etc.

Behöver du en ny webbsida och kanske har några frågor om webbproduktion?

Hör av dig – vi ger dig gärna goda råd och tips!

EN TIMMES FRI KONSULTATION
Vi erbjuder nya kunder en timmes fri konsultation där du får möjlighet att kunna ställa dina frågor samt få tips och råd. Inget köptvång föreligger men naturligtvis lämnar vi gärna ett förslag samt en offert. (För våra gamla kunder gäller naturligtvis som vanligt att initialmöten för nya projekt är utan kostnad.) Mötet sker hos oss men vi kan även komma till er om ni befinner er i Göteborgstrakten. Kontakta oss via E-post eller telefon 031-82 51 51 så bestämmer vi en tid för ett möte! Välkommen!
Se Floreas webbsida!
Logotyp Floreas Bygg & Förvaltning
Webbsida och grafisk profil till Floreas Bygg & Förvaltning av reklambrån Xtrovert Media i Göteborg.
Exempel på en av Floreas Bygg & Förvaltnings referenssidor.

Exempel på en av Floreas Bygg & Förvaltnings referenssidor.

Grafisk profil och e-… 10 oktober, 2018 E-handel av Xtrovert Media Reklambyrå i Göteborg till HumanRecharge Logotyp, grafisk profil, reklamfilm, trycksaker, rollups etc. till Adnavem från Xtrovert Media, reklambyrå i Göteborg. Animerad reklamfilm, … 4 mars, 2019