Nansi Soulakeli Johansson – kommunikatör

Content Marketing, Copywriting, Digital marknadsföring, Informationsproduktion, Medarbetare, Övrigt, Strategisk kommunikation 17 januari, 2023

Xtrovert Media välkomnar vår nya praktikant Nansi Soulakeli Johansson.

Hennes arbetsuppgifter kommer att vara digital marknadsföring med inriktning på sociala medier samt innehållsstrategier. Med bland annat en magisterexamen i engelska språket kommer hon även att förstärka vår kompetens inom interkulturell kommunikation samt innehållsmarknadsföring och copywriting på engelska.

Nansi är en social 27-årig kvinna med en bred akademisk bakgrund inom engelsk litteratur, utbildningsvetenskap och interkulturell kommunikation. Född och uppvuxen i Aten, Grekland, har hon alltid befunnit sig i en rik kulturell och konstnärlig miljö som fostrade en känsla för både det kreativa och det filosofiska.

Nyfikenhet fick Nansi att flytta till Sverige vid 18 års ålder för att fullfölja en kandidat- och en magisterexamen. Sedan dess har hon arbetat med diverse uppgifter inom utbildningssektorn, men även med projekt inom digital marknadsföring med inriktning på sociala medier. Bild och video samt design och innehållsstrategi är några av hennes främsta intresseområden inom branschen. Detta kommer hon nu att fördjupa sig i under sin praktik på Xtrovert Media.

På fritiden kommer du att hitta henne i köket bland vänner, där hon alltid lägger till sin egen personliga ”touch” medan hon experimenterar med ljuvliga dofter, färger och olika mattraditioner. Vid andra tillfällen ägnar hon tid åt socialt arbete som ett sätt att ge tillbaka till samhället.

För närvarande är hon intresserad av att använda sina insamlade kompetenser – från språkliga studier och pedagogiska strategier till kultur- och identitetsfrågor – för att skapa varumärkesberättelser som inspirerar. Nansis mål är att kunna visualisera vad kunden har föreställt sig och hjälpa dem att förverkliga det, samtidigt som hon står bredvid deras sida genom hela processen.

Folder till Clinic HU… 20 september, 2022 Folder till Clinic Human Re:charge