Folder till Clinic HUMAN RE:CHARGE

Digitaltryck, Grafisk formgivning, Informationsproduktion, Mässmaterial, Trycksaker 20 september, 2022

Layout och tryck av folder till laserbehandlingskliniker

För företag som t.ex. har en stor närvaro på mässor, håller i utbildningar eller har besökande kunder är det en stor fördel att kunna komplettera sin digitala närvaro med traditionella “skräddarsydda” trycksaker. Ofta gäller det också mindre upplagor som behöver tas fram snabbt.

Vi har precis tagit fram en informationsfolder för Human Re:charges klinikers laserbehandlingar för kroppskonturering och fettminskning. Foldern berättar om hur lasertekniken fungerar, hur behandlingen med den FDA-godkända lasern Emerald går till och vad man som kund kan förvänta sig av behandlingsmetoden. Foldern ska även ska fungera som marknadsföring till nya kunder intresserade av laserbehandling.

Clinic Human Re:charge erbjuder behandlingar inom bland annat neuromuskulär smärta, mental prestanda och fettreducering. Human Re:charge är ett varumärke som drivs av Arch of Scandinavia AB.

Arch of Scandinavia är inte bara en leverantör av FDA-godkända medicinska lasrar utan är även ett kunskapsföretag som med sina dotterföretag har stor närvaro på mässor, håller i utbildningar etc. Då är det en stor fördel att kunna komplettera sin digitala närvaro med traditionella “skräddarsydda” trycksaker som snabbt kan tas fram. Genom åren har det blivit en hel del sådant material till Arch-företagen – produktblad, marknadsföringsfoldrar, mässmaterial etc. som tagits fram för olika sammanhang. Några exempel kan du se här.

I och med att vi på reklambyrån Xtrovert Media numera även har ett mindre digitaltryckeri inhouse hos oss, kan vi även hjälpa till med print-on-demand av trycksaker, rolluper etc. Praktiskt när man vill trycka mindre upplagor med kort leveranstid.

Digitaltryckeriet Spectra D'Sign Kopiering flyttar in hos reklambyrån Xtrovert Media.
BEHÖVER DU TA FRAM TRYCKT MARKNADSFÖRINGSMATERIAL?

Hör av dig – vi ger dig gärna goda råd och tips!

EN TIMMES FRI KONSULTATION

Vi erbjuder nya kunder en timmes fri konsultation där du får möjlighet att kunna ställa dina frågor samt få tips och råd. Det kan gälla t.ex. utformning och innehåll i dina trycksaker, vilken upplaga är optimal och kostnadseffektiv att trycka? Vi ger dig goda råd om en optimal och kostnadseffektiv upplaga, ska man välja digitalprint eller offsettryck etc.

Inget köptvång föreligger men naturligtvis lämnar vi gärna ett förslag samt en offert. (För våra gamla kunder gäller naturligtvis som vanligt att initialmöten för nya projekt är utan kostnad.) Mötet sker hos oss eller digitalt, men vi kan även komma till er om ni befinner er i Göteborgstrakten. Kontakta oss via E-post eller telefon 031-82 51 51 så bestämmer vi en tid för ett möte!

Välkommen!

Kontakta oss!

Följ oss på sociala media, länkar nedan:

Hur kan en nedtecknad… 3 maj, 2022 Logotyp och grafisk profil till företag inom herrmode - Le Cannet Clothing Nansi Soulakeli Johansson, Xtrovert Media Nansi Soulakeli Johan… 17 januari, 2023