Ny webbsida för Barnplantorna producerad av Xtrovert Media

Erbjudande, Informationsproduktion, Webbproduktion 3 februari, 2017

Under hösten och vintern har vi gjort flera webbsidor och e-handelsbutiker. Samtliga av dem är byggda på WordPress då detta är ett flexibelt och för kunden lätt utbyggbart system. I butikerna har vi använt det populära och kompetenta e-handelspluginet WooCommerce.

Barnplantorna – Riksförbundet för Barn med Cochleaimplantat och Barn med Hörapparat

Barnplantornas webbsida, producerad av Xtrovert Media 2016/2017.

Den senaste webbsidan vi gjorde var den till Barnplantorna. Xtrovert Media har samarbetat med Barnplantorna sedan 2005, och vi gör allt informationsmaterial och all marknadsföring åt dem. Barnplantorna är en organisation för föräldrar till barn med hörselnedsättning oberoende av typ av hörselnedsättning eller typ av hörapparat.

Denna webbsida var något av en utmaning eftersom Barnplantorna har en enorm mängd med kunskapsmaterial att gräva ur, riktad både till föräldrar och professionella. Den gamla webbsidan hade genom åren fyllts på med en mycket stor mängd med information och strukturen hade blivit en aning uppluckrad. Uppdraget bestod alltså även i att disponera om samt uppdatera materialet (texter, grafik, illustrationer, foton etc.) Dessutom var den gamla sidan inte responsiv och fungerade dåligt på mobiltelefoner och surfplattor.

Vi kommer att fortsätta att utveckla webbsidan efterhand med mer innehåll och funktioner, målet är att denna webbsida ska vara den ledande kunskapsbanken i Sverige gällande hörsellösningar, hörsel- och språkutveckling samt familjeintervention.

Besök Barnplantornas webbsida här: www.barnplantorna.se

Behöver du en ny webbsida och kanske har några frågor om webbproduktion?

Hör av dig – vi ger dig gärna goda råd och tips! Och fram till den 17 mars 2017 lämnar vi 15% rabatt på vårt timpris på offerten om du beställer en ny webbsida eller e-handel baserat på WordPress.

Se Barnplantornas webbsida!
VFKK – Västra … 11 januari, 2017 Rollup och vepa samt utformning av nytt klubbmärke (logotyp) samt grafisk profil till VFKK, Västra Frölunda Konståkningsklubb. Botaniska Analysgruppen, Foto: Xtrovert Media Reklambyrå Ny webbsida för Bota… 8 februari, 2017