Ny webbsida för Botaniska Analysgruppen

Erbjudande, Informationsproduktion, Webbproduktion 8 februari, 2017

Under hösten och vintern har vi gjort flera webbsidor och e-handelsbutiker. Samtliga av dem är byggda på WordPress då detta är ett flexibelt och för kunden lätt utbyggbart system. I butikerna har vi använt det populära och kompetenta e-handelspluginet WooCommerce.

Botaniska Analysgruppen

Botaniska Analysgruppen

En av webbsidorna vi producerat under vintern var den till Botaniska Analysgruppen.

Botaniska Analysgruppen är ett forskningsbaserat kunskapsföretag i nära samarbete med Göteborgs Universitet med lokaler i Botaniska Trädgården i Göteborg. De har specialiserat sig inom biologiska analyser som ligger till grund för skadebekämpning och andra åtgärder på saker som kan drabba fastigheter/hus och odlingar. Botaniska Analysgruppen är experter på att spåra mikroorganismer (bl.a. mögelsvampar), rötsvampar samt växtsjukdomar på odlade växter och gräsytor.

Botaniska Analysgruppen önskade en ny responsiv webbsida, baserad på WordPress, som de lätt kunde uppdatera själva.

Besök Botaniska Analysgruppens webbsida här: www.botaniskanalys.se

Behöver du en ny webbsida och kanske har några frågor om webbproduktion?

Hör av dig – vi ger dig gärna goda råd och tips! Och fram till den 17 mars 2017 lämnar vi 15% rabatt på vårt timpris på offerten om du beställer en ny webbsida eller e-handel baserat på WordPress.

Se Botaniska Analysgruppens webbsida!
Ny webbsida för Barn… 3 februari, 2017 Barnplantornas nya webbsida producerad av Xtrovert Media 2016/2017. Webbsida Harmony Health, Actipatch, gjord av Xtrovert Media Webbsida för Harmony… 14 februari, 2017