Webbsida för Harmony Health gjord av Xtrovert Media

Erbjudande, Grafisk formgivning, Informationsproduktion, Mässmaterial, Webbproduktion 14 februari, 2017

Under hösten och vintern har vi gjort flera webbsidor och e-handelsbutiker. Samtliga av dem är byggda på WordPress då detta är ett flexibelt och för kunden lätt utbyggbart system. I butikerna har vi använt det populära och kompetenta e-handelspluginet WooCommerce.

Harmony Health Sweden AB – återförsäljare av Actipatch i Sverige

En av de senaste webbsidorna vi gjort var den till Harmony Health, generalagent för det amerikanska medicintekniska företaget BioElectronics. Harmony Health säljer en smärtlindringsprodukt som heter ActiPatch och som nyligen börjat säljas på bland annat Apoteket Hjärtat och butikskedjan Life.

Förutom att göra Harmony Healths webbsida och e-handelsbutik har vi även tagit fram deras logotyp, grafiska profil och marknadsföringsmaterial som broschyrer, produktblad/foldrar, mässmaterial, monter etc.

Vi kommer att fortsätta att utveckla webbsidan efterhand med mer innehåll och funktioner.

Besök Harmony Healths webbsida här: www.harmonyhealth.se

Behöver du en ny webbsida och kanske har några frågor om webbproduktion?

Hör av dig – vi ger dig gärna goda råd och tips! Och fram till den 17 mars 2017 lämnar vi 15% rabatt på vårt timpris på offerten om du beställer en ny webbsida eller e-handel baserat på WordPress.

Se Harmony Healths webbsida!
Ny webbsida till Harmony Health, generalagent för Actipatch i Sverige, gjord av Xtrovert Media Reklambyrå.
Ny webbsida för Bota… 8 februari, 2017 Botaniska Analysgruppen, Foto: Xtrovert Media Reklambyrå E-handel för Beautelle gjord av Xtrovert Media E-handel för Beautel… 16 februari, 2017