Nya enhetliga logotyper till Arch-koncernen

Grafisk formgivning, Logotyp 6 maj, 2020

Nya logotyper till Arch of Scandinavia med dotterbolag

Vi har tidigare tagit fram den ursprungliga logotypen till Arch of Scandinavia och ett av dotterbolagen (se här).

Arch of Scandinavia arbetar bland annat med att få in kliniskt validerad teknologi i vården och bedriver distribution och utbildning för det amerikanska forskningsföretaget Erchonia Corp; i Skandinavien för humant bruk, och i Europa för veterinärt bruk. Idag är Erchonia världsledande inom forskning på fotonenergi och FDA-godkända lågenergilasrar och bedriver ett betydande arbete inom forskning och utveckling.

Arch of Scandinavia har växt snabbt med ett flertal dotterbolag och olika koncept och logotyperna som vi tagit fram en och en efterhand har inte riktigt känts samspelta. Därför har vi nu tagit fram nya logotyper med en tydligare och mer enhetlig profil. Logotyper som ska vara enkla att bygga vidare på i takt med att koncernen växer.

Vi är stolta över att arbeta med Arch of Scandinavia som bedriver en mycket spännande och intressant verksamhet inom det medicintekniska området.

Behöver du ta fram en logotyp med tillhörande grafisk profil?

Hör av dig – vi ger dig gärna goda råd och tips!

EN TIMMES FRI KONSULTATION
Vi erbjuder nya kunder en timmes fri konsultation där du får möjlighet att kunna ställa dina frågor samt få tips och råd. Se din logotyp som ditt skyltfönster utåt. Självklart vill du att den ska signalera din verksamhet och din vision på ett rättvist sätt. Din logotyp är ditt företag. Kom ihåg att du ska trivas med den i många år framöver.

 

Inget köptvång föreligger men naturligtvis lämnar vi gärna ett förslag samt en offert. (För våra gamla kunder gäller naturligtvis som vanligt att initialmöten för nya projekt är utan kostnad.) Mötet sker hos oss men vi kan även komma till er om ni befinner er i Göteborgstrakten. Kontakta oss via E-post eller telefon 031-82 51 51 så bestämmer vi en tid för ett möte! Välkommen!
Barnplantabladet – … 22 april, 2020 Barnplantabladet, april 2020. Grafisk produktion: Xtrovert Media, reklambyrå i Göteborg. Öppet som vanligt men vi arbetar tryggt under Coronaepidemin! Hur vi jobbar under C… 7 maj, 2020