Barnplantabladet – april 2020

Grafisk formgivning, Informationsproduktion, Tidningsproduktion, Trycksaker 22 april, 2020

Barnplantabladet – April 2020

Det första numret av Barnplantabladet för i år är nu på väg att skickas ut och som vanligt är det Xtrovert Media som står för designen av tidningen. Vi har samarbetat med Barnplantorna i 15 år nu och i dagsläget sköter vi produktion av informationsmaterial och marknadsföring för dem.

Barnplantorna är organisationen för dig som själv har eller har unga familjemedlemmar som lever med hörselnedsättning. Tidningen Barnplantabladet har publicerats regelbundet sedan 1995, samma år som organisationen grundades. Publikationen bjuder på ingående reportage av medlemmars berättelser om sina liv samt ett urval artiklar och rapporter om forskning och utveckling inom området.

Är du intresserad av att läsa mer om organisationen så kan du klicka dig in på deras hemsida till höger, som vi också har designat. Vi känner oss självklart väldigt stolta över att vi får arbeta med dem för att sprida kunskap och gemenskap för barn och ungdomar med hörselnedsättning!

Tidningsproduktion av Xtrovert Media

Att använda tidningar inom sin marknadsföring och kundvård är en smart och effektivt metod att nå ut med sitt budskap. Det kan vara allt från enstaka kundtidningar till periodiska publikationer.

Läs mer här om vår tidningsproduktion

Smartzine – tidningsproduktion till fast och bra pris

Smartzine är ett tidningskoncept från reklambyrån Xtrovert Media som innebär layout, sättning, original samt tryck till fast och bra pris.

Att använda tidningar inom sin marknadsföring och kundvård är en smart och effektivt metod att nå ut med sitt budskap. Med Smartzine-konceptet kan du göra detta på ett kostnadseffektivt sätt då du har ett fast pris för tidningsproduktionen, vare sig det rör sig om enstaka tidningar eller periodiska publikationer.

Det kan vara tidningar som:
• kundtidningar,
• personaltidningar,
• medlemstidningar samt
• föreningstidningar.

Läs mer här om Smartzine!

Anna Mases – strate… 14 april, 2020 Anna Mases - konstnär och strategisk kommunikatör, Xtrovert Media, reklambyrå i Göteborg Nya enhetliga logotyp… 6 maj, 2020