Anna Mases – strategisk kommunikatör och konstnär

Grafisk formgivning, Illustrationer & infografik, Övrigt, Strategisk kommunikation 14 april, 2020

Mångsidig praktikant från Göteborgs Universitet

Xtrovert Media har nu tagit emot en ny praktikant! Vi välkomnar Anna Mases som för tillfället läser sista året av sin kandidat i medie- och kommunikationsvetenskap vid Göteborgs Universitet.

Anna kommer att arbeta med strategisk kommunikation och grafisk formgivning hos oss under våren fram till sommaren. Hon härstammar från landsbygden i Dalarna men har tagit sig söderut för att studera. Utöver sin teoretiska utbildning inom kommunikation och medievetenskap har hon även läst kurser i film och ljudteknik, webbdesign och marknadsföring.

Utöver utbildning har Anna även ett stort intresse i konst och design och håller på en del med akrylmålning och enkla linjeskisser på sin fritid.

Vi på Xtrovert Media är väldigt glada att få ta emot Anna och ser fram emot att få handleda henne under de kommande veckorna! Och vi hoppas att hon även stannar kvar som en del i nätverket i framtiden.

Konceptet Reklamporte… 18 februari, 2020 Barnplantabladet, april 2020. Grafisk produktion: Xtrovert Media, reklambyrå i Göteborg. Barnplantabladet – … 22 april, 2020