Konceptet Reklamporten vidareutvecklat

Grafisk formgivning, Logotyp, Reklamporten, Trycksaker, Webbproduktion 18 februari, 2020

Tjänster och produkter anpassade för nystartade och mindre företag

Ibland kan det kännas avancerat att vända sig till en traditionell reklambyrå när man ska starta eget eller har en begränsad budget. Detta har vi ändrat på!

Reklamporten är tjänster och produkter från reklambyrån Xtrovert Media avsedda för nystartade eller mindre företag som behöver en ny logotyp med en professionell grafisk profil samt grundläggande marknadsföringsmaterial som t.ex. broschyrer, foldrar, visitkort, en webbsida etc. Vi erbjuder tjänster och produkter speciellt anpassade för mindre och nystartade företag som vill signalera sin verksamhet och vision på ett professionellt sätt.

Grunden till allt är att först ha en professionellt framtagen logotyp samt en grafisk profil. Sedan är det lätt att ta fram marknadsföringsmaterial som trycksaker, visitkort, webbsida etc. med ett enhetligt och professionellt utseende.

Berätta vad du är intresserad av så får du ett fast pris på hela produktionen.

Läs mer här:
www.reklamporten.se

Har du nyligen startat eget?

Hör av dig – vi ger dig gärna goda råd och tips!

EN TIMMES FRI KONSULTATION
Vi erbjuder nya kunder en timmes fri konsultation där du får möjlighet att kunna ställa dina frågor samt få tips och råd. Vad det gäller till exempel din logotyp, se den som ditt skyltfönster utåt. Självklart vill du att den ska signalera din verksamhet och din vision på ett rättvist sätt. Din logotyp är ditt företag. Kom ihåg att du ska trivas med den i många år framöver.

 

Inget köptvång föreligger men naturligtvis lämnar vi gärna ett förslag samt en offert. (För våra gamla kunder gäller naturligtvis som vanligt att initialmöten för nya projekt är utan kostnad.) Mötet sker hos oss men vi kan även komma till er om ni befinner er i Göteborgstrakten. Kontakta oss via E-post eller telefon 031-82 51 51 så bestämmer vi en tid för ett möte! Välkommen!

 

Vår duktiga illustra… 5 februari, 2020 Illustration av Tamara Kryvolap för Xtrovert Media Reklambyrå - vikten av att ha blandade arbetsgrupper Anna Mases - konstnär och strategisk kommunikatör, Xtrovert Media, reklambyrå i Göteborg Anna Mases – strate… 14 april, 2020