Vår duktiga illustratör Tamara Kryvolap

Grafisk formgivning, Illustrationer & infografik 5 februari, 2020

Unika illustrationer

Ofta kan man i sitt marknadsföringsmaterial använda royaltyfria illustrationer men det är naturligtvis mycket trevligare med unika illustrationer gjorda av en duktig illustratör speciellt framtagna för t.ex. din trycksak eller webbsida. Då vet du med dig också att illustrationen du använder inte dyker upp hos ett annat företag eller i ett annat sammanhang.

Vi på Xtrovert Media är väldigt stolta över vår illustratör Tamara Kryvolap. Hon har en personlig stil med illustrationer som man verkligen blir glad av, men samtidigt stor bredd och kan anpassa stilen så som man som beställare önskar. Tamara har lång erfarenhet och behärskar både traditionella tekniker och digitala illustrationer. I grunden har hon en 5-årig konstfacksutbildning samt en 4-årig bildlärarutbildning från universitetet i Kharkov.

Illustrationen ovan gjordes till vår egen tidning som marknadsförde konceptet Smartzine, fast pris på tidningsproduktion. Bilden var till en artikel som handlade om vikten av att ha blandade arbetsgrupper på företag och är en humoristisk parafras av da Vincis ”Nattvarden”.

Några exempel på Tamaras illustrationer

Illustrationen nedan är en illustration till Länsstyrelsen i Västra Götalands län som vi hade ramavtal med i fyra år. Bilden var till en folder som informerade om hur man motverkar övergödning.

Illustration i folder till Länstyrelsen om övergödning.

Illustrationerna nedan är exempel från Barnplantornas handbok ”Grattis du har blivit förälder”, en handbok i modern familjeintervention. Den ena bilden illustrerar vikten av att läsa för sina barn, den andra illustrerar ett moment i en hörselutredning.

Nedan är en illustration till ett bokomslag till den historiska verklighetsbaserade romanen ”Satans mörderska” som handlar om häxprocesserna i Sverige.

Nedan är en illustration till den ryska fastighetsbyrån Variant.

Tamara Kryvolap, illustratör:

Logotyp och grafisk p… 20 januari, 2020 Grafisk manual från Xtrovert Media, reklambyrå i Göteborg, till byggfirman Byggster. Konceptet Reklamporte… 18 februari, 2020