Vepa till Klimatalliansen

Butiksmaterial, Mässmaterial, Mässor & event, Trycksaker 29 mars, 2022

Material till evenemang och mässor

Xtrovert Media tar även fram event- och mässmaterial som vepor, rolluper, mässväggar etc. Och naturligtvis kan vi hjälpa till med både idéer, planering, formgivning samt tryck och produktion.

Här är en vepa som vi precis levererat till Klimatalliansens lokalgrupp här i Göteborg. Klimatalliansen är enskilda personer från flera olika politiska riktningar och organisationer som gick samman och formulerade 15 krav och nu även bildat parti som ställer upp i höstens val. Så vi kommer säkert få höra mer av dem när valrörelsen drar igång på allvar.

Vepan är utformad med sydda kanaler på sidorna så att den både ska kunna bäras av två personer med hjälp av rundstavar instuckna i kanalerna. Den ska också kunna hängas upp i hörnen på en vägg vid ett torgmöte eller i en lokal. Den här vepan är gjord av s.k. flaggpolyester och är 230 x 110 cm.

Är du intresserad av material till en mässa, evenemang, event eller liknande, hör av dig så hjälper vi till!

Rapport/tidning: Hur … 4 mars, 2022 Rapporter, årsredovisningar etc. från Xtrovert Media - reklambyrå i Göteborg. Logotyp och grafisk profil till företag inom herrmode - Le Cannet Clothing Hur kan en nedtecknad… 3 maj, 2022