Vinnarna presenteras!

Grafisk formgivning, Logotyp, Reklamporten, Tävling 5 oktober, 2020

Val av vinnare i tävlingen

Vi fick ett 30-tal tävlingsbidrag som vi tittat på. Det var många som fick alla rätt och vi har nu gjort en omröstning i vårt nätverk där vi har bedömt allas motiveringar.

Första priset i vår tävling gick till:

Ulf Dahlberg och hans företag LE CANNET.

En butik på nätet som ska sälja skjortor och scarves med mycket hög kvalitet.

Vi kommer kostnadsfritt hjälpa Ulf att ta fram/redesigna företagslogotypen samt även titta på varumärkesloggan. Vidare blir det en enkel grafisk manual och naturligtvis originalfiler.

Andra priset i vår tävling gick till:

Fia Kaddik och hennes företag FIAK FOTO & SAMISK DESIGN.

Fia är bland annat fotograf, konstnär/sameslöjdare och föreläsare samt håller i kurser, verksam i Jokkmokk ovanför polcirkeln.

Vi kommer i nära samarbete med Fia ta fram en logotyp som passar hennes verksamhet. Eftersom våra kunskaper i samisk kultur är begränsade så kommer vi vara mycket lyhörda för Fia och hennes konst och den samiska kulturen. Här är ett typiskt jobb där vi ska fungera som ett grafiskt tekniskt stöd för kunden, ha en rådgivande funktion samt ta fram original efter kundens designskisser och tankar. (Vi kommer även att ta fram visitkort och trycka ett antal.)

På delad tredje plats kom:

Ett företag inom sjukvård/omvårdnad och ett företag som erbjuder hantverkstjänster. Bägge dessa företag erbjuder vi ett Reklamportenpaket till halva priset och möjlighet att dela upp betalningen på tre månader samt 20% rabatt på övriga tjänster från oss under hela 2020.

Övriga deltagare i tävlingen:

Alla övriga som medverkat i tävlingen (oavsett antal rätt) kommer att kunna köpa ett Reklamportenpaket med 10 procents rabatt och möjlighet att dela upp betalningen på tre månader.

 

Vi kommer berätta mer om vinnarna framöver samt naturligtvis även presentera vårt arbete.

 

Läs mer om Reklamporten-paket här, speciellt anpassade för nystartade och mindre företag.

 

Reklamporten – logotyp och grafisk profil till nystartade småföretag

Har du nyligen startat eget?

Hör av dig – vi ger dig gärna goda råd och tips!

EN TIMMES FRI KONSULTATION
Vi erbjuder nya kunder en timmes fri konsultation där du får möjlighet att kunna ställa dina frågor samt få tips och råd. Vad det gäller till exempel din logotyp, se den som ditt skyltfönster utåt. Självklart vill du att den ska signalera din verksamhet och din vision på ett rättvist sätt. Din logotyp är ditt företag. Kom ihåg att du ska trivas med den i många år framöver.

 

Inget köptvång föreligger men naturligtvis lämnar vi gärna ett förslag samt en offert. (För våra gamla kunder gäller naturligtvis som vanligt att initialmöten för nya projekt är utan kostnad.) Mötet sker hos oss men vi kan även komma till er om ni befinner er i Göteborgstrakten. Kontakta oss via E-post eller telefon 031-82 51 51 så bestämmer vi en tid för ett möte! Välkommen!

 

Och vinnaren är̷… 29 september, 2020 Snart publiceras vinnaren i Xtrovert Medias tävling (quiz) om en gratis logotyp och grafisk profil. Mailproblem, krasch hos FS Data, tillfällig alternativ e-postadress Tillfälliga mailprob… 2 december, 2020