Och vinnaren är…

Grafisk formgivning, Logotyp, Reklamporten, Tävling 29 september, 2020

Val av vinnare i tävlingen

Just nu är vi mitt uppe i processen att välja en vinnare i vår tävling där förstapriset är en logotyp och grafisk profil (ett så kallat Reklamportenpaket). Vi har fått ett 30-tal tävlingsbidrag som vi tittat på. Det var många som fick alla rätt och vi har nu gjort en omröstning i vårt nätverk där vi har bedömt allas motiveringar. Naturligtvis har vi också funderat på vem det skulle vara roligt att göra arbetet för, det hade ju även varit intressant för oss om detta arbete skulle kunna bli inledningen av ett långt samarbete.

Fyra favoriter kvar

Det har nu utkristalliserats fyra stycken företag som vi sitter och diskuterar, och det är faktiskt riktigt svårt att välja. Vi har därför beslutat att vi ska förbättra priserna lite. Tvåan kommer att få en lite finare vinst och trean och fyran kommer att få ett mycket rabatterat pris.

Alla fyra kommer att premieras

Ettan kommer få det pris som vi har utlyst, ett s.k. Reklamportenpaket värt 12000 kronor + moms.

Tvåan kommer få priset som vi sagt tidigare, visitkortslayout + 100 st. printade visitkort (från vår inhousepartner Spectra D’Sign Kopiering). Plus att vi även hjälper tvåan med en logotyp utan kostnad, dock blir det inte ett helt Reklamportenpaket med en inkluderande grafisk manual, men vi hjälper till med att ta fram själva logotypen samt en enkel sammanfattning på den grafiska profilen. Vi levererar naturligtvis även riktiga original på logotypen för tryck, print och webb.

Trean och fyran erbjuder vi ett Reklamportenpaket till halva priset och möjlighet att dela upp betalningen på tre månader, alltså 2000 kronor i månaden i tre månader (ord. pris 12 000 kronor) plus moms, samt 20% rabatt på övriga tjänster från oss under hela 2020.

Erbjudande till övriga medverkande i tävlingen

Alla övriga som medverkat i tävlingen (oavsett antal rätt) kommer att kunna köpa ett Reklamportenpaket med 10 procents rabatt och möjlighet att dela upp betalningen på tre månader.

Eventuellt kommer vi ringa upp eller maila de fyra favoriter vi har för att prata lite och ställa lite frågor för att det ska vara enklare för oss att välja. Vi kan säga så mycket som att favoriterna finns inom helt olika områden, det är allt från hantverk och konsthantverk till mode och även omvårdnad/hälsa.

Vi räknar med att kunna publicera namnen på vinnarna under denna vecka (v.40).

Läs mer om Reklamporten-paket här, speciellt anpassade för nystartade och mindre företag.

 

Reklamporten – logotyp och grafisk profil till nystartade småföretag

Har du nyligen startat eget?

Hör av dig – vi ger dig gärna goda råd och tips!

EN TIMMES FRI KONSULTATION
Vi erbjuder nya kunder en timmes fri konsultation där du får möjlighet att kunna ställa dina frågor samt få tips och råd. Vad det gäller till exempel din logotyp, se den som ditt skyltfönster utåt. Självklart vill du att den ska signalera din verksamhet och din vision på ett rättvist sätt. Din logotyp är ditt företag. Kom ihåg att du ska trivas med den i många år framöver.

 

Inget köptvång föreligger men naturligtvis lämnar vi gärna ett förslag samt en offert. (För våra gamla kunder gäller naturligtvis som vanligt att initialmöten för nya projekt är utan kostnad.) Mötet sker hos oss men vi kan även komma till er om ni befinner er i Göteborgstrakten. Kontakta oss via E-post eller telefon 031-82 51 51 så bestämmer vi en tid för ett möte! Välkommen!

 

Tävling – vinn en … 2 september, 2020 Vinn logotyp och grafisk profil värt 12000 kronor. Vinnaren i Xtrovert Medias tävling (quiz) om en gratis logotyp och grafisk profil. Vinnarna presenteras! 5 oktober, 2020