Tävling – vinn en logotyp och grafisk profil till ditt företag

Erbjudande, Grafisk formgivning, Logotyp, Tävling 2 september, 2020

NU KÖR VI IGEN! DU HAR CHANSEN ATT VINNA EN LOGOTYP OCH GRAFISK PROFIL!

Tävla om en unik logotyp och grafisk profil för ditt företag till ett värde av 12 000 kr.

Är ni ett nystartat företag som behöver synas lite extra i mediebruset? Gör vårt quiz och var med i den populära tävling som vi nu kör för tredje gången. De tidigare vinnarna var det medicintekniska företaget Harmony Health och byggfirman Byggster. Arbetet med att utforma logotypen och den grafiska profilen kommer att utföras av Bengt Karlsson och Robin Utbult som har mycket lång erfarenhet inom detta område.

Vad vi erbjuder i vinst är ett så kallat Reklamporten-paket värt 12 000 kronor. Främst riktar sig Reklamporten-konceptet till nystartade eller mindre företag och organisationer, men alla kan använda sig av konceptet oavsett storlek på företaget eller antal verksamma år. Om ni känner att ni behöver en uppfräschning av er grafiska profil så är detta ett gyllene tillfälle! Andrapriset är design och tryck av visitkort med hjälp av vår samarbetspartner Spectra D’Sign Kopiering  till ett värde av 1 500 kronor. Spectra D’Sign sitter i samma lokaler som vi.

Svara på de tio frågorna nedan samt skriv en kort motivering om varför just ditt företag borde vinna tävlingen. Svara senast den 21/9 2020. Vinnarna meddelas kort därefter.

 

Reklamporten – logotyp och grafisk profil till nystartade småföretag

Läs mer om Reklamporten här!

Läs mer här om varför det är så viktigt att ha en logotyp och en utarbetad grafisk profil!

 

Gör så här:

A. Lös quizet nedan (10 frågor om diverse olika ämnen).

B. Berätta lite om ditt företag och motivera varför du vill vinna ett Reklamportenpaket!

C. Gilla eller följ oss i valfritt socialt media: Facebook, Twitter, Instagram eller LinkedIn.

Vem vinner?

Den som har flest antal rätt, följer oss i valfritt socialt media samt skriver en kort motivering som gör att vi tror att uppdraget blir ett roligt och intressant projekt för oss. (Om du inte fick alla rätt kan man svara på quizet flera gånger…)

Vinster:

• Första pris: ett Reklamportenpaket (logotyp och grafisk profil) värt 12 000 kronor exkl. moms. Arbetet utförs under oktober 2020.

• Andra pris: layout, original och tryck av visitkort värt 1 500 kronor exkl. moms. Arbetet utförs under oktober 2020.

• Alla övriga som medverkar i tävlingen får 20 % rabatt på ett Reklamportenpaket och 10 % rabatt på våra övriga tjänster!
(Kan nyttjas fram till den 31 december 2020.)

• Tävlingen avslutas den 21 september och vinnaren utses strax därefter. Tävlingen/erbjudandet gäller endast nya kunder.

Integritet

Dina personuppgifter behandlas konfidentiellt, i enlighet med GDPR, och kommer naturligtvis inte att distribueras vidare till tredje part.
Se vår integritetspolicy här.

Öppettider under sem… 10 juli, 2020 Öppettider och uppdrag under semestern. Snart publiceras vinnaren i Xtrovert Medias tävling (quiz) om en gratis logotyp och grafisk profil. Och vinnaren är̷… 29 september, 2020