Webbsida för Haga HälsoCenter gjord av Xtrovert Media

Grafisk formgivning, Webbproduktion 13 januari, 2020

Webbsidor och e-handelsbutiker är något vi ofta får frågor om. Oftast bygger vi dem i WordPress då detta är ett flexibelt och för kunden lätt utbyggbart system. I butikerna har vi använt det populära och kompetenta e-handelspluginet WooCommerce. Kunden kan sedan välja om den vill sköta underhåll och uppdateringar själv eller låta oss ta hand om detta i framtiden (något vi naturligtvis rekommenderar). Ofta är en bra kombination att kunden själv sköter enklare uppdateringar som blogginlägg och kalenderuppdateringar samt lägger upp produkter i e-handeln, medan vi sköter om uppdateringar av layout, bilder och text på själva webbsidan, uppdateringar av plugins, gör backuper etc.

Webbproduktion för Haga Hälsocenter

I mellandagarna publicerades Haga Hälsocenters nya webbsida. I och med att Haga Hud & Fot utvidgade sin verksamhet så bytte de samtidigt namn och grafisk profil (detta hjälpte vi till med för en månad sedan, se blogginlägget här), nu var det även dags för en ny och fräsch webbsida.

Haga HälsoCenters terapeuter arbetar inom ett flertal områden för att få dig att må bättre. De är specialister på medicinsk fotvård och massage samt erbjuder ansiktsbehandlingar och skönhetsvård. Det nya är att de numera också arbetar med modern kortvågslaser för behandling av ett flertal symtom, smärta, inflammationer etc., samt även kroppskonturering (fettreducering). Lasrarna de använder är FDA-godkända och kommer från Erchonia (, i Sverige är det Arch of Scandinavia som är generalagent för de medicintekniska lasrarna som finns både för humant och veterinärt bruk).

Webbsidan är som sig bör SSL-krypterad. Detta görs inte bara för säkerhetens skull utan även för att detta ger ett bättre SEO-resultat, Google m.fl. sökmotorer prioriterar SSL-krypterade sidor i sitt sökresultat.

Sidan har naturligtvis också en blogg-funktion för enkel publicering av nyheter, erbjudanden samt tips och råd.

Besök webbsidan Haga HälsoCenters webbsida här:
www.hagahalsocenter.se

Vi har även bland annat hjälpt till med nya sidor på Facebook och Instagram, besök Haga HälsoCenters Facebooksida här: 
www.facebook.com/hagahalsocenter/

Se Haga HälsoCenters webbsida!
Behöver du en ny webbsida och kanske har några frågor om webbproduktion?

Hör av dig – vi ger dig gärna goda råd och tips!

EN TIMMES FRI KONSULTATION
Vi erbjuder nya kunder en timmes fri konsultation där du får möjlighet att kunna ställa dina frågor samt få tips och råd. Inget köptvång föreligger men naturligtvis lämnar vi gärna ett förslag samt en offert. (För våra gamla kunder gäller naturligtvis som vanligt att initialmöten för nya projekt är utan kostnad.) Mötet sker hos oss men vi kan även komma till er om ni befinner er i Göteborgstrakten. Kontakta oss via E-post eller telefon 031-82 51 51 så bestämmer vi en tid för ett möte! Välkommen!
Ambitiös och konsult… 3 januari, 2020 Bli extrovert och färgstark med Xtrovert Media, reklambyrå i Göteborg. En timmes fri konsultation! Grafisk manual från Xtrovert Media, reklambyrå i Göteborg, till byggfirman Byggster. Logotyp och grafisk p… 20 januari, 2020